Bookmarks

    Ούτε κόντρα στον ΑΟ Καρδίας την Κυριακή (19/2) ο Α.Ο.Κ. δεν κατάφερε να “γευτεί” τη χαρά της νίκης και στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” παραχώρησε την λευκή (0-0) ισοπαλία.

    Ένα αποτέλεσμα το οποίο αδικεί την ομάδα του Άγγελου Διγκόζη αφού ήταν καλύτερη, έχασε ευκαρίες αλλά στο τέλος δεν τα κατάφερε. Αξίζει να αναφέρουμε ότι μετά το τέλος του αγώνα στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ο Άγγελος Διγκόζης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον προπονητή του ΑΟ Καρδίας, Βαγγέλη Αλεξόπουλο για το καταστροφικό ποδόσφαιρο που έπειξε η ομάδα του, κυρίως δε για 2 τις αλλαγές που προχώρησε στο 92′ και 93′ για να κερδίσει χρόνο. Παράλληλα ο Άγγελος Διγκόζης σημείωσε ότι οι παίκτες του είναι κουρασμένοι.

    Άξιζε μία άνετη νίκη

    Ο Α.Ο.Κ. διατήρησε την κυκλοφορία των κινήσεων στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και προσπάθησε είτε με οργανωμένες επιθέσεις είτε με ατομικές ενέργειες να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων. Σαφώς και έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο και παρά τις απουσίες των Κυζιρίδη, Ζυγκιρίδη και Μπαντάνη ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, υποχρεώνοντας τον ΑΟ Καρδίας να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς στο μεγαλύτερο διάστημα. Είναι γεγονός πάντως και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, ο Α.Ο.Κ. όχι μόνο άξιζε τη νίκη αλλά και και με ένα σκορ άνετο. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Καρδίας έπαιξε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, κλείστηκε στα καρέ του, έδειξε μαχητικότητα και πάθος χωρίς ωστόσο να να απειλήσει επί της ουσίας την εστία του Συριτούδη. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω να συμπληρώσουμε το ότι ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και η βροχόπτωση την ώρα του αγώνα δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 13′ όταν ο Κυριακίδης έβγαλε σέντρα στην “καρδιά” της άμυνας των φιλοξενούμενων και ο Πτηνόπουλος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν πρόλαβε την μπάλα. Στο 32′ ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε φάουλ ο Μελισσόπουλος έπιασε καρφωτή κεφαλιά, έδιωξε με εντυπωσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας Φαρμάκης και στην εξέλιξη του αγώνα ζήτησε πέναλτι δικαιολογημένα στο μερκάρισμα του Κουκουρώνα στον Μελισσόπολο. Στο 38′ ο Α.Ο.Κ. απείλησε εκ νέου την εστία των φιλοξενούμενων αλλά το σούτ του Πτηνόπουλου έστειλε την μπάλα να καταλήξει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της Καρδίας. Στο 51′ κανένας παίκτης του Α.Ο.Κ. δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας στην παράλληλη σέντρα του Πτηνόπουλου από τα δεξία και στο 83′ το δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Α.Ο.Κ. έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία αλλά το σουτ του Πτηνόπουλου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Στην αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τον ΑΟ Καρδίας διαιτητής ήταν ο Διονύσιος Στόλης της Ε.Π.Σ. Σερρών με βοηθούς του, τους κ.κ. Αναστάσιο Ζιγκερίδη και Βασίλειο Καμπούρη από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Άγγελος Διγκόζης): Συριτούδης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (65′ Κεφαλάς), Μπλιός (82′ Τζιτζιφάκος), Λίτσκας 54′ Παναγιωτόπουλος), Πτηνόπουλος, Μελισσόπουλος,

    AO Kαρδίας (Βαγγέλης Αλεξόπουλος): Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας (60′ Κωνσταντινίδης) , Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Γίδαρος, Ξανθόπουλος (91′ Δημητρακόπουλος), Αγτζίδης, Μαυρής, Χαρίσης (92′ Μάτζιος), Προσκυνητόπουλος.

    Comments are closed.