Bookmarks

    Σε μία ακόμη ισοπαλία, η 4η συνεχόμενη στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής παραχώρησε ο Α.Ο.Κ. αυτήν την φορά στην Κομοτηνής με αντίπαλο τη Δόξα Προσκυνητών (0-0) για την 16η εξ αναβολής αναμέτρηση. Μία ισοπαλία η οποία αδικεί τους “Αργοναύτες” που ήταν καλύτερη αλλά αντιμετώπισαν και στο συγκεκριμένο ματς πρόβλημα στο σκοράρισμα.

    Σε γενικές γραμμές η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της. Έπαιξε ποδόσφαιρο αξιώσεων και στα δύο ημίχρονα, προσπάθησε κυρίως με οργανωμένες επιθέσεις να απειλήσει την εστία της Δόξας Προσκυνητών και έχασε κάποιες καλές στιγμές για να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Μία νίκη στην οποία θα μπορούσε να είχε φτάσει πιο εύκολα αν υπήρχε ο ποδοσφαιριστής “κλειδί” που θα αξιοποιούσε μέρος των ευκαιριών που δημιούργησαν οι “Αργοναύτες” για να φτάσουν στην κατάκτηση της νίκης. Συμπερασματικά να τονίσουμε ότι έγινε ένα σχετικά καλό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς να έχουν άγχος και να προσπαθούν για το καλύτερο. Βέβαια θα πρέπει να σταθούμε στις απουσίες των Ζυγκερίδη και Κυζιρίδη που είχε ο Α.Ο.Κ. με τον Άγγελο Διγκόζη να τους υπολογίζει στο παιχνίδι που ακολουθεί στη Δράμα με τη Δόξα για την 21η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Μόλις στο 8′ ο Α.Ο.Κ. πλησίασε το γκολ όταν ο Παπαδόπουλος έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πέρτσας μπλόκαρε την μπάλα. Ο Παπαδόπουλος απείλησε την εστία των γηπεδούχων και στο 20′ αλλά το σουτ που έπιασε έστειλε την μπάλα να καταλήξει λίγο άουτ. Στο 24′ της αναμέτρησης είχαμε την πρώτη καλή στιγμή για τη Δόξα Προσκυνητών όταν από τη σέντρα του Βασκου ο Κειτά έπιασε αδύναμη κεφαλιά αλλά εύκολα ο Συριτούδης μπλόκαρε την μπάλα. Στο 37′ οι γηπεδούχοι εκ νέου απείλησαν την εστία της Καβάλας αλλά το σουτ του Κατσαρού εξουδετέρωσε ο Συριτούδης και στο 54′ το σουτ από καλή θέση ο Παναγιωτόπολος έπιασε σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από τα δοκάρια των γηπεδούχων. Στο 61′ οι “Αργοναύτες” έχασαν τεράστια ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ. Τότε ο Παναγιωτόπουλος έβγαλε σέντρα στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Λίτσκας που έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά με εντυπωσιακό τρόπο ο τερματοφύλακας των Προσκυνητών Πέρτσας, κράτησε ανέπαφη την εστία του.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης της Δόξας Προσκυνητών με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Σάββας Σιδηρόπουλος της Ε.Π.Σ. Έβρου με βοηθούς του, τους Κωνσταντίνο Κίτσο και Παναγιώτη Τερζόπουλο από την ίδια ένωση. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Δόξα Προσκυνητών: Πέρτσας, Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Καραγιαννίδης (66′ Κλης), Λέφης, Τρίχας, Kεϊτά, Βάσκος, Κατσαρός, Φουρκάν.

    Α.Ο.Κ..: Συριτούδης, Μπαντάνης, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τέλλος, Καλλιβωκάς, Παπαδόπουλος (55′ Λίτσκας), Κεφαλάς, Παναγιωτόπουλος (74′ Μπλιός), Μελισσόπουλος, Πτηνόπουλος.

    Comments are closed.