Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ενημερώνει ότι πρόκειται να διοργανώσει σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στις 25 Ιανουαρίου και όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν να καταθέσουν αίτηση στην γραμματεία της Ένωσης.

    Αυτά αναφέρει η διοργανώτρια αρχή ενώ στο ίδιο δελτίο υπογραμμίζεται ότι μετά την διακοπή λόγω εορτών, η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας αναφέρονται τα εξής:

    -“1. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας εύχεται σε όλα τα σωματεία, τους παράγοντες, διαιτητές, ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους, Καλά Χριστούγεννα με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. Το 2017 ας φέρει το χαμόγελο στα χείλη όλων σας.

    2. Ενημερώνουμε ότι μετά την διακοπή λόγω εορτών, η έναρξη των πρωταθλημάτων θα γίνει το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017.

    3. Οι μικτές μας ποδοσφαιρικές ομάδες Παίδων και Νέων υποδέχονται την Τετάρτη 21-12-2016 στο γήπεδο Ζυγού τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Έβρου. Η έναρξη των αγώνων είναι 13:00 και 15:00 αντίστοιχα.

    4. Η ΕΠΣ Καβάλας πρόκειται να διοργανώσει σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου στις 25-1-2017. Όσοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν μπορούν να καταθέσουν αίτηση στην γραμματεία της Ένωσης καθημερινά πλην Σαββατοκύριακου, σε ώρες γραφείου.

    5. Στο αναλυτικό πρόγραμμα που σας έχει σταλεί, την Κυριακή 5-2-2017 έχει γραφεί εκ παραδρομής ο αγώνας Μυρμιδόνες Καβάλς-ΠΑΟ Καβάλας αντί του ορθού που είναι γήπεδο Κωτσάλου ΠΑΟ Καβάλας-Μυρμιδόνες Καβάλας.

    6. Παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής που έχουν αναβληθέντες αγώνες, να μεριμνήσουν για την διεξαγωγή τους μέσα στο ρεπό των Χριστουγέννων.

    7. Ο αναβληθείς αγώνας Κ-16 Αναγέννηση Λιμεναρίων-ΠΑΟ Καβάλας θα διεξαχθεί στις 4 Ιανουαρίου 2017.

    8. Οι διεξαχθείς αγώνες ΑΟ Καβάλας-Αναγέννηση Λιμεναρίων θα διεξαχθούν στις 28-12-2016, ώρα 1:00 μμ το (Κ-14) και ώρα 3:00 μμ το (Κ-16)”.

     

    Comments are closed.