Bookmarks

    Aνακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, οι διαιτητικές τριπλέτες που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής, για το πρωτάθλημ7α του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας με τον Α.Ο.Κ. να αγωνίζεται εντός έδρας και το Νέστο μακριά από τη Χρυσούπολη.

    Mε απουσίες ο Α.Ο.Κ.

    O A.O.K. Στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα υποδεχθεί αυτήν την φορά τη Νάουσα με στόχο την κατάκτηση της νίκης. Πρόκειται για μία αναμέτρηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο Άγγελος Διγκόζης “πονοκεφαλιάζει” για ενδεχόμενες απουσίες κάποιων παικτών του οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Πρόκειται για τους Μπαντάνη και Συριτούδη οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις ενώ ο Κυριακίδης που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του θα δοκιμάσει να ανεβάσει ρυθμούς αφού και αυτός νοιώθει ενοχλήσεις. Από την άλλη πλευρά ο Λευτέρης Γιαλούσης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό όλα δείχνουν ότι το ξεπερνάει και στον αγώνα με τη Νάουσα θα αγωνιστεί κανονικά. Την αναμέτρηση του Α.Ο.Κ. με τη Νάουσα ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Τρακαλιάνης της Ε.Π.Σ. Σερρών και βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Σάββας-Αναστασιάδης από την ίδια ένωση.

    Με προβλήματα ο Νέστος

    Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής ο Νέστος με προβλήματα θα αγωνιστεί στην έδρα του Μακεδονικού Φούφα με τον προπονητή του Δημήτρη Μαγκαφίνη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες τουλάχιστον 4 ποδοσφαιριστών του. Πιο συγκεκριμένα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιάννη Μπουλγούρα που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες όπως δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Ασημάκη και Παυλίδη οι οποίοι θα είναι έτοιμοι τη νέα χρονιά. Ωστόσο τα προβλήματα δεν σταματάνε εδώ για την ομάδα της Χρυσούπολης αφού ο Δημήτρης Μαγκαφίνης έχι να αντιμετωπίσει και κάποια άλλα μικροπροβλήματα που ανιμετωπίζουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές του. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Χρυσούπολης μπορεί να πάρει ακόμη και τους 3 βαθμούς της νίκης και να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας αφού είναι γνωστή η δυναμική του Νέστου στους αγώνες που έχει δώσει μακριά από το γήπεδο του.Τέλος να αναφέρουμε ότι την αναμέτρηση του Μακεδονικού Φούφα με το Νέστο, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Σιδερίδης της Ε.Π.Σ. Καστορίας με βοηθούς του, τους συμπατριώτες κ.κ. Πρέσπαρης και Δέλλιο.

    Οι διαιτητές της 13ης αγωνιστικής

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και οι τριπλέτες που ορίστηκαν είναι οι εξής:

    Α.Ο. Καβάλα-ΦΑΣ Νάουσα

    Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Σάββας, Αναστασιάδης (Σερρών)

    Μακεδονικός Φούφα-Νέστος Χρυσούπολης

    Διαιτητές: Σιδερίδης, Πρέσπαρης, Δέλλιος (Καστοριάς)

    Α.Ο. Καρδίας-Απόλλων Καλαμαριάς

    Διαιτητές: Λυμπούδης, Τυριακίδης, Συμεωνίδης (Μακεδονίας)

    ΑΠΕ Λαγκαδά-Δόξα Προσκυνητών

    Διαιτητές: Δημητριάδης, Μαλανδρής, Πασσιαλής (Χαλκιδικής)

    Ορφέας Ξάνθης-Καμπανιακός

    Διαιτητές: Σιμίδης (Έβρου), Γκιόσξ. Τζιότζιος (Θράκης)

    Αλμωπός Αριδαίας-Απόλλων Παραλιμνίου

    Διαιτητές: Παυλίδης, Γιάνττσης (Ημαθίας), Τσιαμπάζης (Κοζάνης)

    Α.Ε.Π. Βατόλακκου-Δόξα Δράμας

    Διαιτητές: Μπουμαρσόπουλος, Μάνος, Πατέτσος (Λάρισας)

    Ρεπό: Εορδαϊκός

    Comments are closed.