Bookmarks

    Ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε σε όλα όσα ακούστηκαν σε βάρος του μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο.Κ. και ενώ επιχείρησε να απαντήσει στην ανακοίνωση-καταγγελία της Διοικούσας Επιτροπής της Καβάλας, δεν μίλησε καθόλου για την “ταμπακιέρα”. Σε ρόλο θύματος, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης επιχείρησε να παρουσιάσει το άσπρο μαύρο αλλά ούτε και αυτήν την φορά έπεισε.

    Στην γραπτή του δήλωση ο προπονητής του Απόλλων Καλαμαριάς, Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρει τα εξής:

    -“Όταν γίνεται προσπάθεια να κτιστεί κάτι πολύ καλό και ξεχωριστό τα απομεινάρια κάθε παρωχημένης νοοτροπίας προσπαθούν να το πολεμήσουν με ψεύδη και συκοφαντίες.

    Σ’ αυτές τις περιπτώσεις εκείνος που συκοφαντείται δεν επιτρέπεται να κάνει το λάθος να ασχοληθεί με τους  συκοφάντες, αλλά να συνεχίσει να επικεντρώνεται στο έργο που νιώθει την υποχρέωση ότι πρέπει να φέρει εις πέρας.

    Υποχρεούμαι όμως απέναντι στο κόσμο της ομάδας μας και στους σοβαρούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου να αποδείξω τα ψεύδη και τις αναίσχυντες συκοφαντίες.

    Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί μια δική μου ανθρώπινη αντίδραση (μετά το τέλος του μεταξύ μας αγώνα) ώστε να εξυφάνουν σενάρια εναντίον μου, η οποία ακριβώς επειδή ήταν ανθρώπινη έγινε μπροστά σε όλους.

    Το γιατί υπήρξε αυτή η αντίδραση το γνωρίζει καλά και θα πρέπει να μην γενικεύει τα γεγονότα, αλλά να τα ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ.

     Οι ανακρίβειες της και οι υπερβολές της είναι απίστευτες, και βεβαίως δεν κάνουν καμία αναφορά ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, λεκτική και ΜΟΝΟ με τους Αθανασίου και Παππά.

    Τον λόγο πρωτίστως γνωστοποίησα στον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας τους Κύριο Τσαλίκη Κωνσταντίνο, πριν έρθω σε επαφή με τους ανωτέρω.

    Προς αποκατάσταση της αλήθειας η συμπεριφορά του ¨ΑΠΟΛΛΩΝ¨ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, τον οποίο και εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ, ήταν άψογη προς τα μέλη της αποστολής της ομάδας του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ. Όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι ως οικοδεσπότες απέναντι στην αποστολής μιας φιλοξενούμενης  ομάδας.

    Απόδειξη των ανωτέρω, κύριοι του ΑΟ Καβάλα είναι, ότι η δήλωσή σας, σε ότι αφορά τον επίσημο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, ότι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ, την Διοίκηση, τους Ποδοσφαιριστές και τους Φιλάθλους μας.

    Να σας ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ότι σήμερα, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.

    Εκτός του Αθανασίου (στην διάρκεια της ατομικής του προθέρμανσης, αφού πρωτίστως ζήτησα συγνώμη για την διακοπή, από τον εκπαιδευτή του και τον δεύτερο τερματοφύλακα, μόνος μου και χωρίς την συνοδεία κανενός, όπως ψευδώς αναφέρετε) που τον επιτίμησα λεκτικά και μόνον, και όχι περισσότερο από 30 δευτερόλεπτα. Και του Παππά, κατά τον χρόνο που πήγαινε για προθέρμανση, όσο ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    Τους ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑ, την συμμετοχή τους σε έναν αγώνα που έγινε στην ΚΑΒΑΛΑ στις 26/04/2015. για το τι ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΑΝ, οι φίλαθλοι της πόλης τους και όχι μόνον.

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ήταν ένας αγώνας τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τον οποίο εάν η ομάδα του Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ κέρδιζε, πολλαπλασίαζε τις πιθανότητες της να είναι πρωταθλήτρια. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας τους και το αποτέλεσμά του, είχε αναστατώσει την φίλαθλη ΚΑΒΑΛΑ και οι τότε ποδοσφαιριστές της ομάδας της, δεν έβγαιναν από τα σπίτια τους. Κάποιον ποδοσφαιριστή της ομάδας τον απομάκρυναν την επόμενη εβδομάδα αυτού του αγώνα. Κι εύλογα γεννάται το ερώτημα γιατί τους κατηγορούσαν οι φίλαθλοι της πόλης;

    Τους ανέφερα και για το οικονομικό και όχι μόνον κόστος που είχε για την οικογένεια μου, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΝΑΝ.

    Είναι ένα θέμα βεβαίως που αφορά τον Α. Ο. ΚΑΒΑΛΑ την διοίκηση της και τους φιλάθλους της και δεν θα έπρεπε, κατά την άποψή μου, τόσα γρήγορα, θέματα που ¨ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝ¨ την ΙΣΤΟΡΙΚΗ τους ΟΜΑΔΑ, να τα προσπερνούν με τόση ευκολία …. Αυτό βεβαίως είναι αποκλειστικά δική τους, και μόνον επιλογή.

    Όσο για την καταγγελία σας, ότι την παραμονή του αγώνα, άγνωστοι με απειλητικά τηλεφωνήματα αρκετές φορές επιχείρησαν και άσκησαν ψυχολογική πίεση σε ποδοσφαιριστές σας, με φράσεις όπως: «θα σας σκοτώσουμε στην Καλαμαριά, θα σας σβήσουμε από τον χάρτη, θα πεθάνετε ζωντανοί αν κερδίσετε», δεν ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ σε καμία περίπτωση από την συμπεριφορά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην αποστολή ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ.

    Ταυτόχρονα αναρωτιέται ο κάθε νοήμων άνθρωπος, τις υποτιθέμενες τηλεφωνικές απειλές γιατί δεν τις καταγγείλατε πριν τον αγώνα, παρά μόνο όταν τον χάσατε; Πήγατε στον Εισαγγελέα να αναφέρετε σε ποιους ποδοσφαιριστές συνέβη και να αρθεί το απόρρητο των κλήσεών τους ώστε να αποκαλυφθεί ποιοι μπορεί να έκαναν τα τηλεφωνήματα; Μήπως αν το κάνετ  δεν θα βρεθούν κλήσεις από άγνωστους (στους ποδοσφαιριστές) αριθμούς και οι υποτιθέμενες απειλές δεν υπήρξαν ποτέ, παρά αποτελούν μέρος του κακόγουστου σεναρίου;

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ, την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας. ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΜΕΣΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ.

    Στην αναφορά σας για τραμπουκισμούς έχω να σας απαντήσω ότι το φαινόμενο αυτό το βίωσα στην Καβάλα, Την αγωνιστική περίοδο 2014 – 15, όταν η οικογένεια μου είχε την ευθύνη του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, όπου εύσωμα άτομα επιτέθηκαν μετά το τέλος του αγώνα στους ποδοσφαιριστές κατά την αποχώρηση τους.

    Να σας ενημερώσω ότι στον μεταξύ μας αγώνα χθες, επιχείρησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, πέντε εύσωμοι κύριοι (χρησιμοποιώ τον δικό σας χαρακτηρισμό) τους οποίους απομάκρυνε η αστυνομία του γηπέδου, και πήγαν στην θύρα έξι, μπήκαν χωρίς εισιτήριο εκβιάζοντας, τον ελεγκτή της θύρας, εγκαταστάθηκαν στο κάτω διάζωμα που ήταν οι εκδρομείς φίλαθλοι της Καβάλας, αυτοί δε «εντελώς συμπτωματικά» ήταν οι ίδιοι που περίπου ένα μήνα πριν συνόδευαν τους παράγοντες της Δόξα Δράμας, στον μεταξύ μας αγώνα του κυπέλλου. Το γεγονός το ανέφερα στον κύριο Τσαλίκη στο ημίχρονο του αγώνα, μου απάντησε ότι δεν γνώριζε τίποτε επ’ αυτού.

    Μακριά η χρέωση σε εμάς για τέτοιου είδους φαινόμενα”.

    Comments are closed.