Bookmarks

    Για την επίθεση που δέχτηκε, από τον προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μετά το τέλος του αγώνα με τον Α.Ο.Κ. στην Θεσσαλονίκη, μίλησε ο τερματοφύλακας της Καβάλας Νάσος Αθανασίου.

    Πιο συγκεκριμένα δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό  Arena fm της Θεσσαλονίκης, έκανε ο παίκτης της Καβάλας Νάσος Αθανασίου, αναφερόμενος στην επίθεση που δέχτηκε από τον τεχνικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάσου Αθανασίου είναι οι εξής:

    -«Έγιναν, όχι μόνο με τη λήξη, αλλά και άλλα  τέσσερα περιστατικά. Ποιος νομίζετε ότι δημιουργεί τα επεισόδια στα γήπεδα; Τα δημιουργούν οι προπονητές οι παίκτες οι παράγοντες . Έχω παιδί 2, 5 ετών μου έβρισε το παιδί. Περίμενα ότι θα γίνει κάτι. Εγώ έχω αποδείξεις. Το βίντεο του αγώνα. Αν γυρνούσα και τον χτυπούσα τον κύριο Καλαϊτζίδη, τι θα κέρδιζα. Μπορεί να έκανε λάθος και να φταίω. Δεν μπορείς να με κατακρίνεις για ένα γκολ που έφαγα πρόπερσι από λάθος.

    Το γήπεδο το διέσχισε δυο φορές. Φορούσα σκούφο δε με αναγνώρισε Με έψαχνε. Θεώρησα ότι θα τελειώσει εκεί. Διέσχισε 150 μέτρα με πιάνει από γιακά. Μου λέει βαριές κουβέντες για το παιδί μου και για τη γυναίκα μου. Σε κάθε παιχνίδι ο Απόλλωνας έχει μια σύρραξη, Φαίνεται πάντα οι αντίπαλος πέρσι βάλαμε 5 γκολ στην Καλαμαριά. Αν είχα κάνει το παραμικρό δε θα κυκλοφορούσα στην Καβάλα. Είμαι καθαρός. Δε διώκομαι εγώ , άλλος διώκεται. Δεν έχω δικαστική διαμάχη με κάποιον.

    Ευχαριστώ τους περισσότερους παίκτες της Καλαμαριάς που με προστάτεψαν. Πέρασα ένα πολύ δύσκολο απόγευμα. Χαίρομαι που έφυγα από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και είμαι ερασιτέχνης. Και μην βγει κάποιος να μου πει ότι είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Χάρηκα που υπάρχει βίντεο. Θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα δω τι θα κάνω»

    Comments are closed.