Bookmarks

    Μια ακόμη τεράστια επιτυχία ήρθε να προστεθεί στον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αυτήν την φορά από την αθλήτρια Ιωάννου Ηλιάνα κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων 2016.

    Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννου Ηλιάνα ξεπέρασε τον εαυτό της και έχοντας τεράστια αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα, κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Χαλκίδα στις 4,5 και 6 Νοεμβρίου. Από κει και πέρα οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ιωάννου Πασχάλης και Αντωνιάδης Κίμων-Αλέξανδρος κατέκτησαν την 5η θέση, ενώ οι αθλητές Καραμάνης Δημήτριος και Αγγής Παναγιώτης δεν κατάφεραν να διακριθούν. Μάλιστα να υπογραμμίσουμε ότι η συμμετοχή σε ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν οι 16 καλύτεροι της κάθε κατηγορίας όλης της χώρας μας γεμίζει με πολλές εμπειρίες, συναισθήματα λύπης και χαράς. Συναισθήματα που προπονητές, αθλητές μπορούν να έχουν. Προχωράμε παρακάτω και βάζουμε νέους και μεγαλύτερους στόχους.

    Νέο ραντεβού στην Κροατία

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι οι αθλητές του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Συσούρκας Παναγιώτης και Πιτσής Γρηγόρης συμμετέχουν στην αποστολή των Επίλεκτων ομάδων κλιμακίων Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), ενώ η αθλήτρια μας Ροβιθη Αναστασία-Γιάννα συμμετέχει με το σύλλογο της Γερμανίας στο 22nd ZAGREB – CROATIA OPEN στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Μοναδική επιτυχία και ιδιαίτερη διάκριση για τον ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας αποτελεί το ότι ο δάσκαλος του συλλόγου Παλτόγλου Χάρης θα είναι προπονητής και αρχηγός αποστολής των Επίλεκτων ομάδων κλιμακίων της ΕΤΑΒΕ

    Comments are closed.