Bookmarks

    Τα χαμόγεγα επανήλθαν στον Α.Ο.Κ. μετά την άνετη επικράτηση σε βάρος του Εορδαϊκού με (5-1), αφού οι “Αργοναύτες” είχαν να “γευτούν” την χαρά της νίκης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

    Μία επικράτηση πέρα για πέρα δίκαιη για τους “Αργοναύτες” οι οποίοι έδειξαν πολλές αρετές κυρίως στον επιθετικό τομέα, είχαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Παβίσεβιτς και το σίγουρο είναι ότι το “τρίποντο” σε βάρος του Εορδαϊκού αναμένεται να τονώσει την ψυχολογία των παικτών για τις επόμενες “μάχες” που θα ακολουθήσουν στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Και τώρα… ώρα για κύπελλο

    Πλέον στο “στρατόπεδο” του Άγγελου Διγκόζη στρέφουν το ενδιαφέρον και την προσοχή τους στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής με τον Αλμωπό Αριδαίας στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ άουτ.κατά τη διάρκεια του οποίου η τεχνική ηγεσία της Καβάλας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά στους επίσημους αγώνες του πρωταθλήματος. Μάλιστα να αναφέρουμε ότι στη διάθεση του Άγγελου Διγκόζη είναι ο Χρήστος Κασαπάκης ο οποίος μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων αφού αποθεραπεύτηκε πλήρως από τον τελευταίο τραυματισμό που είχε. Το ίδιο βέβαια δεν ισχύει για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Αλέξη Μελισσόπουλο ο οποίος εξακολουθεί να είναι τραυματίας και μετά την μαγνητική που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 4 εβδομάδες. Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι, το τελευταίο ματαγράφικό απόκτημα του Α.Ο.Κ. Γιώργος Καπνόπουλος δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Άγγελου Διγκόζη για τον αγώνα του κυπέλλου και αυτό γιατί δεν βρίσκεται στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και για το λόγο αυτό αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν. 

    Comments are closed.