Bookmarks

    Σε δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας γίνεται αναφορά στο προγραμματισμό των αγώνων πρωταθλήματος αλλά και στο τουρνουά Κ8 που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στο γήπεδο του Κωτσάλου. Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

    1. Ενημερώνονται όλα τα σωματεία ότι η Ένωση κάνει δεκτά όλα τα αιτήματά τους όσον αφορά στον προγραμματισμό των αγώνων τους, με την προϋπόθεση το αίτημά τους να μη συγκρούεται με το αίτημα του εκάστοτε αντιπάλου τους.

    Στην περίπτωση αυτή η Ένωση θα κάνει, στο εξής, δεκτό το αίτημα του σωματείου που αγωνίζεται εκτός έδρας και όταν βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανωτέρας βίας. Παρακαλούνται τα σωματεία να συμμορφωθούν με το ισχύον αναλυτικό πρόγραμμα και στο νέο πρόγραμμα που θα εκδοθεί θα ισχύουν τα παραπάνω.

    2. Ενημερώνονται όλα τα σωματεία που διατηρούν τμήμα (Κ-8) ότι η ΕΠΣΚ θα διοργανώσει τουρνουά για την ανωτέρω κατηγορία, την Κυριακή 20-11-2016 στο Αθλητικό Κέντρο ΚΑΒΑΛΑ 2004 (Κωτσάλου Kαβάλας). Παρακαλούνται τα σωματεία έως την Παρασκευή 11-11-2016 να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

    Comments are closed.