Bookmarks

    Με ένα χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές και την πικρία της στέρησης του χρυσού μεταλλίου από την αθλήτρια της Παναχαϊκής, Φωτεινή Πλέα, επέστρεψαν προπονητές και αθλήτριες της Εθνικής ομάδας της πυγμαχίας, κορασίδων και νεανίδων από το Ορντού της Τουρκίας όπου πραγματοποιήθηκε το αντίστοιχο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

     

    Ο προπονητής του Α.Ο Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής ταξίδεψε στην Τουρκία ως συνοδός-προπονητής της αθλήτριας του συλλόγου Ραφάελας Αραμπατζή και προσπάθησε μέσα σε λίγες γραμμές να περιγράψει την εμπειρία της σπουδαίας διεθνούς διοργάνωσης.

     

    Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής του Α.Ο Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής ανέφερε τα εξής:

    -«Οι νεότερες κρατάνε την εμπειρία που κέρδισαν και τη συνεχόμενη ροη συναισθημάτων από την μεγάλη αυτή διοργάνωση. Οι παλαιότεροι έχουν μάθει να εξισορροπούν τα συναισθήματά τους και να βάζουν τους στόχους της επόμενης ημέρας, όποιοι και αν είναι αυτοί.

    Ως συνοδός προπονητής της Ραφαέλας αλλά και της υπόλοιπης αποστολής, θα ήθελα να συγχαρώ και τις τρεις αθλήτριες για την απόδοσή τους, πιστεύοντας ότι αντιπροσώπευσαν την Χώρα μας επάξια.

    Για την μικρή μου Ραφαέλα, την μικρότερη ηλικιακά αθλήτρια της διοργάνωσης, θα ήταν λίγο να της πω ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά της, τόσο για την προετοιμασία όσο και για την αγωνιστική της παρουσία, αλλά να την ευχαριστήσω ταυτόχρονα για τη δυνατότητα που μου έδωσε να ζήσω όλες αυτές τις μοναδικές και ανεπανάληπτες στιγμές.

    Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου, αυτούς που μας έδωσαν την δυνατότητα της παρουσίας μας σε αυτή τη μεγάλη, για εμάς και την Ελλάδα, διοργάνωση.

    Ευχαριστώ την Κυριακή Αραμπατζή και την Δεληγιάννη Σοφία, τις γιαγιάδες της Ραφαέλας, γιατί από μόνη της η οικογένεια δεν θα μπορούσε να καλύψει το ποσό της διοργάνωσης, απόντος του Ελληνικού κράτους και κατ’ επέκταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, της οποίας τα κονδύλια από το Ελληνικό κράτος δεν της δίνουν τη δυνατότητα στήριξης οποιασδήποτε διοργάνωσης.

    Κλείνω με την ευχή ότι δεν θα σταματήσει αυτή η προσπάθεια που μόλις ξεκίνησε και μια παράκληση και προσμονή ταυτόχρονα ότι το ταλαντούχο αυτό παιδί θα βρεθούν και άλλοι να το στηρίξουν, γιατί στηρίζοντας την Ραφαέλα στηρίζουμε την ίδια την Ελλάδα».

    Comments are closed.