Bookmarks

    Τον καλαθοσφαιριστή Σάββα Μανούσο, παίκτη ο οποίος διακρίνεται για την εμπειρία του (2.06, γεν το 1985) και ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν πέρυσι στη Δόξα Λευκάδας απέκτησε η Καβάλα BC.

    Να σημειώσουμε το γεγονός ότι στο παρελθόν ο Σάββας Μανύσος αγωνίστηκε με επιτυχία σε ΓΣ Λαυρίου, NH Ostrava (Τσεχία), ΑΕ Λάρισας, Απόλλωνα Πάτρας, Aναγέννηση/Φλόγα Θεσσαλονίκης και Ερμή Λαγκαδά.  Με την απόκτηση του Σάββα Μανούσου που είναι μια ευχάριστη έκπληξη, να τονιστεί ότι ολοκληρώθηκε το ρόστερ της Καβαλιώτικης ομάδας για την περίοδο 2016-2017 και την συμμετοχή της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

    Φιλικό με τους Μαχητές Πεύκων

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να τονίσουμε ότι ικανοποίηση επικρατεί από τα αποτελέσματα της προετοιμασίας της ομάδας και όλοι πιστεύουν ότι με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας η Καβάλα BC θα είναι πανέτοιμη από κάθε πλευρά. Βέβαια εκείνο το οποίο είναι σίγουρο είναι το ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας ης Καβάλας είναι ότι στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει η Καβάλα BC την Τετάρτη (28/9) στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τους Μαχητές Πεύκων αναμένεται να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

    Η ανακοίνωση της Καβάλα BC

    Ανακοίνωση για τους χορηγούς της ομάδας εξέδωσε η Καβάλα BC στην οποία αναφέρονται τα εξής:

    -“Φίλοι και φίλες,

    Χορηγοί παλιοί και νέοι της ομάδος,
    Αφού σας ευχαριστήσω για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρετε χρόνια στην ομάδα θέλω να σας ζητήσω και πάλι την απαραίτητη βοήθειά σας ώστε να δημιουργήσουμε από κοινού τις απαραίτητες οικονομικές προϋποθέσεις για μια ομάδα όπως όλοι επιθυμούμε.
    Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι για την σεζόν 2016 – 2017 θα ισχύσουν οι παρακάτω τιμές:
    1. 1×1 300 ευρώ

    1×2 500 ευρώ + 1 κάρτα διαρκείας των 90 ευρώ

    1×3 1000 ευρώ + 2 κάρτες διαρκείας των 90 ευρώ

    2. Δάπεδο πλάγια

    1×3 1500 + 1 VIP ή 3 των 90 ευρώ

    3. Δάπεδο κέντρο μετά από συζήτηση

    4. Φανέλα, σορτς μετά από συζήτηση

    5. Ανταποδοτικές χορηγίες

    Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τους χορηγούς μας και καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να διαφημίσουν τις επιχειρήσεις τους και μαζί με αυτό να δώσουν την στήριξή τους στην ομάδα.
    Κάθε χορηγία μικρή ή μεγάλη δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα δυνατότερο ροστερ, για μια πιο ισχυρή ομάδα”.

    Comments are closed.