Bookmarks

    Πέντε αναμετρήσεις έχουν απομείνει για να ολοκληρωθεί η β’ φάση του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και την Τετάρτη (28/9) στις 4 και μισή το απόγευμα θα διεξαχθούν οι 4 από αυτές. Πρόκειται για παιχνίδι νοκ άουτ τα οποία αναμένονται μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Πιο συγκεκριμένα στο “Βερούλειο” στάδιο σε έναν πολύ ενδιαφέρον αγώνα η ΑΕΚ Καβάλας θα υποδεχθεί τον Ναζιανζό Νέας Καρβάλης και στις Πηγές ο τοπικός Άρης θα φιλοξενήσει τον Βύρων Καβάλας. Από κει και πέρα την ίδια ώρα ο ΑΟ Ελαιοχωρίου θα αντιμετωπίσει τον Αετό Ορφανού που θέλει να περάσε με επιτυχία το εμπόδιο των γηπεδούχων και στο γήπεδο του Ποτού η Δόξα Θεολόγου σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα υποδεχθεί την Αναγέννηση Λιμεναρίων, με τις δύο ομάδες να έχουν ψηλούς στόχους στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται. Όλοι οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4:30 το απόγευμα.

     

    Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

    Βερούλιο (16:30:)

    ΑΕΚ Καβάλας-Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

    Πηγών (16:30):

    Άρης Πηγών-Βύρων Καβάλας

    Ελαιοχωρίου(16:30):

    ΑΟ Ελαιοχωρίου-Αετός Ορφανού

    Ποτού (16.30):

    Δόξα Θεολόγου-Αναγέννηση Λιμεναρίων

     

    Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

    Παλαιοχωρίου (16:30):

    Ένωση Παγ.Δρυάδας-ΠΑΟΚ Καβάλας

     

    Τέλος να αναφέρουμε ότι το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ. Καβάλας με ανακοίνωση της ενημερώνει όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο θεσμό του Κυπέλλου ότι η κλήρωση των αγώνων για τη Γ’ φάση θα διεξαχθεί δημόσια την Πέμπτη 29-9-2016 και ώρα 7:00 μμ στα γραφεία της Ενώσης.

    Comments are closed.