Bookmarks

    Όποιος προβληματισμός κι αν υπάρχει εντός και εκτός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ. από την δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με αντίπαλο τον Ορφέα Ξάνθης είναι απόλυτα δικαιολογημένος.

    Απέναντι σε έναν μετριότατο αντίπαλο ο οποίος δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την εστία της Καβάλας, το συγκρότημα του Γιάννη Ταουσιάνη παρά το ότι ήταν κατά πολύ ανώτερο από τον αντίπαλο του, δεν κατάφερε να βρει λύσεις για να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη. Θέλεις λίγο η αστοχία ή η ατυχία, θέλεις λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού ή ο αντιαθλητικός τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι, θέλεις λίγο η διαιτησία του Σερραίου Απόστολου Τζουμαλάκη, η ουσία είναι ότι οι “Αργοναύτες” δεν τα κατάφεραν και σίγουρα η ισοπαλία με τον Ορφέα Ξάνθης, όπως παραδέχθηκε και ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης είναι ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Ένα αποτέλεσμα το οποίο ουδείς δεν περίμενε και σίγουρα προσγείωσε πολύ ανώμαλα, τεχνική ηγεσία, παίκτες, φιλάθλους αλλά και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ομάδας.

    Πρέπει να κοιτάξει μπροστά

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Α.Ο.Κ. θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και με καθαρό μυαλό να δει με πολύ καθαρό μυαλό τις δύο εκτός έδρας αγώνες που ακολουθούν για την 4η και 5η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αρχίκα, δηλαδή την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα του Μακεδονικού Φούφα και στην συνέχεια μέσα στην ΑΕ Καρδίας.Πρόκειται για δύο καθοριστικά εκτός έδρας παιχνίδια, τεράστιας βαθμολογικής σημασίας από τα οποία οι “Αργοναύτες” θα πρέπει να έχουν το απόλυτο. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είναι αργά….!!! Σε αγωνιστικό επίπεδο σήμερα Δευτέρα (26/90 το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. έδωσε ένα φιλικο προπονητικού χαρακτήρα με τον Άρη Ζυγού στο γήπεδο του Κρυοσνερίου και στο οποίο ο προπονητής Γιάννης Ταουσιάνης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν ήταν βασικοί στον αγώνα με τον Ορφέα Ξάνθης. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. φαίνεται να βρίσκει λύσεις στον επιθετικό τομέα αφού τόσο ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνι όσο και ο Γιώργος Λίτσκας εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν σε ποδοσφαιρικής δράσης. Την τρίτη (27/9) ο Γιάννης Ταουσιάνης θα δώσει ρεπό στους παίκτες του για να ξεκουραστούν και από την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί στην έδρα του Μακεδονικού Φούφα.

    Comments are closed.