Bookmarks

    Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, πολύ ενδιαφέρον ωστόσο με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες ο Α.Ο.Κ. μέσα στον Λαγκαδά δεν είχε τον ρυθμό που έπρεπε και τελικά παραχώρησε την λευκή ισοπαλία με (0-0), αφήνοντας πίσω του δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς.

    Μοιρασμένο το 90λεπτο

    Το παιχνίδι κατά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία συνθέτουν την εικόνα ενός αγώνα που είχε τον χαρακτήρα του ντέρμπι. Πάθος και δύναμη στις προσωπικές μονομαχίες που έδωσαν οι παίκτες και των δύο ομάδων, μεγάλη αποφασιστικότητα για την κατάκτηση της νίκης και κυρίως να τονίσουμε ότι οι δύο ομάδες έδειξαν χαρακτήρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε είναι γνωστό το ότι Λαγκαδάς και Α.Ο.Κ. πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν έβαλαν τον πήχη ψηλά σχετικά με τους στόχους που έχουν και αυτό το απέδειξαν στο μεταξύ τους παιχνίδι δίνοντας μεγάλο βάρος στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Σε ένα ενενηντάλεπτο το οποίο σε γενικές γραμμές να είναι μοιρασμένο με χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ωστόσο θα πρέπει να σταθούμε στο ότι κάποια διαστήματα μπορούν να χαρακτηριστούν “νεκρά” λόγω της υπερβολικής ζέστης, του άγχους για την κατάκτηση της νίκης αλλά και λόγω κάποιων τραυματισμών. Βέβαια εκεί που θα πρέπει να σταθούμε είναι η επιβλητική παρουσία των καβαλιωτών φιλάθλων οι οποίοι ταξίδεψαν και βρέθηκαν στο γήπεδο του Λαγκαδά και με τη δυναμική τους παρουσία στήριξαν τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Ταουσιάνη. Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι ο Α.Ο.Κ. δεν είχε τον ρυθμό που έπρεπε, δεν έδειξε το πραγματικό αγωνιστικό του πρόσωπο κυρίως στον επιθετικό του τομέα με τους παίκτες του να τα δίνουν όλα και να μην “βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά”.

    Το χρονικό το ντέρμπι

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε μόλις στο 2′ όταν το δυνατό σουτ του Γιαλούση εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας. Ταταρίδης. Στο 16′ ο Α.Ο.Κ. να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει το σκορ όταν από την σέντρα που έβγαλε ο Μπλιός ο Παβίσεβιτς έπιασε καρφωτή κεφαλιά για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 19′ είχαμε την φοβερή επέμβαση του τερματοφύλακα της Καβάλας Αθανασίου στο σουτ του Καραμανλή από πολύ κοντά, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο. Μάλιστα στο 30′ είχαμε μία ακόμη καλή στiγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Καρακατσάνης έπιασε δυνατό σουτ αλλά σε ετοιμότητα και πάλι ο Αθανασίου εξουδετέρωσε τον κίνδυνο για την εστία της Καβάλας. Στο 69′ ο Α.Ο.Κ. ζήτησε δικαιολογημέα πέναλτι στην ανατροπή που έγινε στον Μπλιό μέσα στην μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 87′ ο Α.Ο.Κ. έχασε διπλή και τεράστια ευκαιρία να πάρει το σπουδαίο λεπτό όταν τα σουτ των Παβίσεβιτς και Πτηνόπουλου δεν βρήκαν τον στόχο τους.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Λαγκαδά με τον Α.Ο.Κ. ήταν ο Αθανάσιος Σέζος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς με βοηθούς του, τους κ.κ. Γεώργιο Χριστάκογλου και Στυλιανό Γούτα της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής. Μπροστά στην παράπάνω διαιτητική τριάδα, οι δύο αντίπαλες ομάδς αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    ΑΠΕ Λαγκαδά (Ιεροθούλης Γιαμουρίδης): Ταταρίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Παναγιωτούδης, Αχαλλινόπουλος, Καρασίμος (46′ Σαμουηλίδης), Στεφανίδης, Καρακατσάνης, (70′ Πολίτης), Ξανθόπουλος (75′ Καρασταύρου).

    Α..Ο.Κ. (Γιάννης Ταουσιάνης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Δέντσας, Λαδάκης, Παππάς (58′ Κασαπάκης, 77′ λ.τ. Μπαντάνης), Ζλατκόφσκι (46′ Πτηνόπουλος), Τουμανίδης, Μπλιός, Παβίσεβιτς.

    Comments are closed.