Bookmarks

    Στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας της για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα πυγμαχίας κορασίδων βρίσκεται η αθλήτρια του συλλόγου ΑΟ Ορμή, Ραφαέλα Αραμπατζή.

     

    Η 14χρονη πυγμάχος δηλώνει αισιόδοξη για τη παρουσία της στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Ορντού της Τουρκίας καθώς όπως υποστηρίζει: «Είχα πολύ πιεστική και δύσκολη προετοιμασία, όμως παρόλα αυτά είμαι καλά προετοιμασμένη και ευελπιστώ σε μια καλή εμφάνιση και ελπίζω σε ό,τι καλύτερο».

    Σημείωσε δε τα εξής: «Μελετήσαμε με το προπονητή μου παλαιότερους αγώνες ευρωπαϊκού επιπέδου και γνωρίζουμε το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των διοργανώσεων αυτών. Αν έχω μια καλή κλήρωση και παράλληλα κάνω μια καλή εμφάνιση ίσως καταφέρω να πάρω μια νίκη ώστε να συνεχίσω την προσπάθεια μου».

     

    Για τον χρόνο προετοιμασίας η Ραφαέλα Αραμπατζή είπε: «Κάναμε εδώ και καιρό πρωινές και απογευματινές προπονήσεις, το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο, φυσική κατάσταση αλλά και τακτική και τεχνική».

    Για την παρουσία στη θέση του προπονητή του πατέρα της, Μπάμπη Αραμπατζή σημείωσε: «Έχει σίγουρα τις δυσκολίες του γιατί είναι δικός μου άνθρωπος. Τον ακούω όμως γιατί πιστεύω ότι μόνο έτσι μπορώ να διακριθώ. Μ’ αρέσει που έχω τον μπαμπά ως προπονητή μου. Αισθάνομαι ασφάλεια». Η αθλήτρια του Α.Ο. Ορμή ευχαρίστησε την οικογένεια της για τη στήριξη που της παρέχει από το ξεκίνημα της πορείας, την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας για την ευκαιρία που της έδωσε να μπει στην διοργάνωση, τους συναθλητές της που την βοήθησαν στις προπονήσεις αλλά και τον προπονητή της για τη στήριξη.

     

    Ο δάσκαλος του Α.Ο. Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής, είπε για τη συμμετοχή της Ραφαέλας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία: «Πρέπει να συγχαρώ την Ραφαέλα για την προσπάθεια που έχει καταβάλει όλο αυτό το διάστημα. Είχε να ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η απειρία της είναι η μεγαλύτερη αδυναμία της, αλλά ταυτόχρονα η θέλησή της και η αγάπη της για το άθλημα είναι τα προτερήματά της. Θα προσπαθήσει να αντιπροσωπεύσει την χώρα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του συλλόγου για τη βοήθεια και συμπαράσταση που της παρέχουν όλο αυτό το διάστημα. Πιστεύω πως κάνοντας υπομονή θα αναγνωριστεί η προπονητική δυναμική μου και πιστεύω πως κάποια στιγμή ως σύλλογος θα σηκώσουμε την ελληνική σημαία στο εξωτερικό».

    Ο προπονητής του συλλόγου της Ελευθερούπολης ευχαρίστησε με τη σειρά του το διοικητικό συμβούλιο του Α.Ο. Ορμή και ειδικότερα τον πρόεδρο Βασίλη Βεργόπουλο για τις προσπάθειες που έκανε για την εξοικονόμηση χρημάτων ώστε να πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Τουρκία. Μερικές φορές αξιολογείται θετικά η προσπάθεια παρά το αποτέλεσμα. Επίσης, ευχαρίστησε το συνάδελφο Γιάννη Τζανετάκη για τη βοήθειά του σε προπονητικά θέματα καθώς και το φυσιοθεραπευτήριο του αδελφών Κλεάνθη και Χρήστο Μπόζη, παλαιών αθλητών και καλών φίλων, που φρόντισαν με μεγάλη προσοχή τους διάφορους τραυματισμούς της Ραφαέλας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

     

    Η Ραφαέλα Αραμπατζή θα αγωνιστεί στην κατηγορία 52kg με προπονητή τον δάσκαλο του Α.Ο. Ορμή, Μπάμπη Αραμπατζή. Στην αποστολή, που θα έρθει στην Ελευθερούπολη την ερχόμενη Παρασκευή (16/9) και θα αναχωρήσει για την Τουρκία την επομένη, θα συμμετέχουν επίσης η Φωτεινή Πλέα με πολλές διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της αλλά και η Χρυσούλα Πλέα που ήταν η αντίπαλος της νεαρής αθλήτριας του ΑΟ Ορμή στον πρώτο της επίσημο αγώνα. Ως προπονητής επίσης θα παρευρεθεί ο προπονητής της Παναχαϊκής Νίκος Πλέας.

    Ας ευχηθούμε όλοι μας καλή επιτυχία στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας και ιδιαίτερα στην μικρή μας Ραφαέλα.

     

    Comments are closed.