Bookmarks

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει στον Α.Ο.Κ. το θέμα της μεταγραφής του Πορτογάλου Hugo Miguel Alves Machado με τον οποί οι “Αργοναύτες” ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

    Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για να τον αποκτήσουν όπως είναι ο ΟΦΗ αλλά και η Σπάρτη. Ωστόσο τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. αισιοδοξούν ότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής Hugo Miguel Alves Machado θα κρατήσει το λόγο του και θα τηρήσει την προφορική συμφωνία στην οποία προχώρησε με τους ανθρώπους της Καβάλας.

    Παραμένει ο Φ. Δουμάνης

    Από κει και πέρα ο επιθετικός ποδοσφαιριστής Φώτης Δουμάνης όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ΑΟΚ και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος παρουσιάζεται αρκετά θετικός στην οικονομική πρόταση, που δέχθηκε και σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται να συμφωνήσει.

    Επικρατεί ικανοποίηση

    Την ίδια ώρα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. παρουσιάζονται αρκετά ικανοποιημένα από τις μέχρι τώρα ανανεώσεις πολλών παικτών από το περυσινό ρόστερ της ομάδας και αυτοί είναι οι εξής:

    Νάσος Αθανασίου, Παύλος Σταματόπουλος, Μιχάλης Μπαντάνης, Χρήστος Μπάτζιος, Τάσος Δέντσας, Χάρης Παππάς, Γιώργος Λίτσκας, Γρηγόρης Παπαδόπουλος και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι.

    Αντίθετα αποτελούν παρελθόν από το ρόστερ του Α.Ο.Κ. οι ποδοσφαιριστές, Γιαλαμής, Κυγάης και Κυριακίδης.

    Το θέμα της παραμονής του Γιώργου Παληγεώργου παρουσιάζει μία σχετική στασιμότητα και το ίδιο ισχύει για την περίπτωση του Δημήτρη Πτηνόπουλο. Από κει και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά των “Αργοναυτών” να τονίσουμε ότι Μπλιός, Θωμαϊδης, και Νταμπανλής θα παραμείνουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τις περιπτώσεις των Συνοδινό, Κυφωνίδη και Δελή.και Ασημάκη. Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Τουμανίδη ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο.Κ. με την μπρφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, να τονίσουμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην Καβάλα με το ίδιο καθεστώς.

    Θα ξεκινήσουν οι εργομετρικές

    Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε το ότι οι εργομετρικές εξετάσεις στον Α.Ο.Κ. θα πραγματοποιηθούν σταδιακά από τις 11 μέχρι τις 16 Ιουλίου ενώ να σημειώσουμε ότι η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί για να ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιουλίου.

    Comments are closed.