Bookmarks

    Στο Καφέ «Κήπος» που βρίσκεται στο δημοτικό κήπο της Ελευθερούπολης πραγματοποιήθκε την προηγούμενη Δευτέρα (4/7) η παρουσίαση της ομάδας του ΓΣ Ελευθερούπολης που το σίγουρο είναι ότι πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα πολύ δυναμικό.

    Ήταν μία παρουσίαση η οποία έγινε σε καθαρά επαγγελματικά πλαίσια με τα χαμόγελα αισιοδοξίας να δίνουν και να παίρνουν..

    Κ. Απαζίδης: «Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση»

    Ο Γενικός Γραμματέας, του συλλόγου Κώστας Απαζίδης, που ανέλαβε το ρόλο του συντονιστή, της εκδήλωσης, καλωσόρισε αρχικά όλους τους παρευρισκόμενους και υπογράμμισε μεταξύ των άλλων ότι ο ΓΣΕ μετά από 10 χρόνια παρουσίας του στα εθνικά πρωταθλήματα, η ομάδα επέστρεψε στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, υπάρχει ο δυναμισμός και η διάθεση όλων να δημιουργηθεί κάτι καλό με στόχο την επιστροφή στη Γ’ Εθνική. Στη συνέχεια παρουσίασε το νέο Δ.Σ. και έδωσε το λόγο στον νέο Πρόεδρο της ομάδας της Ελευθερούπολης, Βασίλη Μουλάκη.

    Β. Μουλάκης: «Θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα με το «Ο» κεφαλαίο»

    Ο νέος πρόεδρος του ΓΣΕ Βασίλης Μουλάκης, υπογράμμισε τα εξής:

    -«Κάναμε ένα Δ.Σ. με άτομα μπασκετικά που πονάνε την ομάδα. Η ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι μικρή για τον ΓΣΕ, γι’ αυτό και φτιάχνουμε ομάδα που θα αγωνιστεί με στόχο την άνοδο. Το ρόστερ σχεδόν έχει κλείσει καθώς εντός των ημερών θα ανακοινωθεί κι ένας παίκτης με θητεία στην Α2. Οι παίκτες επιλέχθηκαν με πρώτο κριτήριο το χαρακτήρα αλλά και φυσικά τις ικανότητές τους. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα με προοπτική και διάρκεια. Θα είμαστε κοντά σε όλα τα παιδιά και θέλουμε να κάνουμε μια ομάδα με το «Ο» κεφαλαίο».

    Κ. Παπαδόπουλος: «Υπόσχομαι στον κόσμο να δει μια

    oοάδα που θα πρωταγωνιστεί»

    Στον πάγκο του ΓΣ Ελευθερούπολης θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα περίοδο ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος στις δηλώσεις που έκανε επισήμανε τα εξής:

    .-«Ευχαριστώ πολύ το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τον Βασίλη Μουλάκη ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι στον ΚΑΟΔ, ταιριάζουν οι στόχοι μας και θα δουλέψω για να τους υλοποιήσουμε. Θέλω αυτή η χρονιά να αποτελέσει μια ευχάριστη παρένθεση και να επιστρέψει η ομάδα στη Γ’ Εθνική. Καλωσορίζω τους νέους παίκτες, όσο για τους παλιούς, έμειναν λόγω χαρακτήρα και αγωνιστικής αξίας. Θέλουμε να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας η κοινωνία της Ελευθερούπολης αλλά και της Καβάλας. Ο κόσμος είναι αυτός που δίνει δύναμη σε μία ομάδα και βέβαια εμείς με τη σειρά μας πρέπει να τον προσελκύσουμε με τις εμφανίσεις μας. Τους υπόσχομαι ότι θα δουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».

    Η παρουσίαση των παικτών

    Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο νέος πρόεδρος της ομάδας του ΓΣΕ Βασίλης Μουλάκης είπε ότι υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη νέα χρονιά, ο φίλαθλος κόσμος της Ελευθερούπολης ανταποκρίθηκε ήδη υλικά και ηθικά βλέποντας τις κινήσεις που έγιναν αυτές τις μέρες στον τομέα των μετεγγραφών κι ότι επιθυμεί από την ομάδα του να βγάζει υγεία στο παρκέ και να παίζει καλό μπάσκετ κυρίως σε ένα γεμάτο γήπεδο. Ο Κώστας Απαζίδης έκανε ειδική αναφορά στους χορηγούς κι ακολούθησε η παρουσίαση όλων των παικτών. Η αρχή έγινε με τα νέα αποκτήματα: Λάζαρος Παπαδόπουλος, Φώτης Στυλίδης, Ευθύμης Γαϊτανίδης, Στέλιος Απαζίδης, Θανάσης Κούκος. Ακολούθησαν οι παραμένοντες: Γρηγόρης Αδαμόπουλος, Γιώργος Ρότσας, Κώστας Λαζαρίδης και οι νεαροί σε ηλικία Κώστας Κουκουλίδης, Γιώργος Σφουγγάρης, Δαμιανός Κωνσταντάρας, Γιάννης Σταυρίδης, Αργύρης Κελαϊδάκης. Για το τέλος έμεινε η ψυχή των αποδυτηρίων, ο Δημήτρης Ανίσογλου. Στη διάρκεια της παρουσίασης ανακοινώθηκε ότι την ερχόμενη σεζόν ο ΓΣΕ θα λάβει μέρος και στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στη θέση του προπονητή.

    Το τουρνουά «3 on 

    Παράλληλα να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίασης έγινε λόγος και για το τουρνουά «3 on 3» που διοργανώνει ο ΓΣΕ από τις 8 μέχρι τις 10 Ιουλίου στο δημοτικό κήπο της Ελευθερούπολης. Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Χρήστος Γιαννάκος, είπε ότι «το τουρνουά σημείωσε μεγάλη επιτυχία πέρυσι που έγινε για πρώτη φορά, γι’ αυτό και θέλουμε να το κάνουμε θεσμό. Στόχος μας είναι να φέρουμε τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ και να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στη φετινή διοργάνωση. Αυτήν τη στιγμή έχουν δηλώσει συμμετοχή 20 ομάδες και πιθανόν να αυξηθούν στις 25. Θα έρθουν ομάδες από την περιοχή της Καβάλας και της Δράμας, καθώς και δύο από τη Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας όταν οριστικοποιηθούν οι συμμετοχές. Θα γίνουν αγώνες για τις κατηγορίες 15-29 ετών και 30+ ετών. Οι χορηγοί ξεπέρασαν φέτος τους 40 ενώ σημαντική είναι και η στήριξη του δήμου».

    Η νέα Διοίκηση του ΓΣΕ

    Σε ότι έχει να κάνει με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣ Ελευθερούπολης που εκλέχθηκε πριν από 2 περίπου μήνες αυτό αποτελείται από του εξής:

    Πρόεδρος: Βασίλης Μουλάκης

    Αντιπρόεδρος: Γιώργος Σαλιμπάσης

    Γενικός Γραμματέας: Κώστας Απαζίδης

    Ταμίας: Νίκος Κουκουλίδης

    Γενικός Αρχηγός: Γιώργος Νικολακόπουλος

    Ειδικός Γραμματέας: Βαγγέλης Κελαϊδάκης

    Έφορος Ιματισμού: Χρήστος Γιαννάκος

    Comments are closed.