Bookmarks

    Παρουσία σύσσωμου του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ορφέα Ελευθερούπολης και με τα χαμόγελα να κυριαρχούν πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (6/6) στα γραφεία του συλλόγου, στο Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης, η παρουσίαση του νέου προπονητή του Ορφέα, Κώστα Βακιρτζή.

    Μετά από απουσία 5 ετών ο Κώστας Βακιρτζής επέστρεψε σε γνώριμα γι’ αυτόν λημέρια και ο πρόεδρος του Ορφέα Στέλιος Ζημιλιάγκος απόλυτα ικανοποιημένος από την όλη εξέλιξη γύρω από το θέμα της επιλογής του συγκεκριμένου τεχνικού στις πρώτες του δηλώσεις μεταξύ των άλλων τόνισε και τα εξής:

    -« Η ομάδα του Ορφέα κατέληξε στον προπονητή Κώστα Βακιρτζή, που πιστεύω ότι είναι στο ίδιο πνεύμα της ομάδας. Εκπέμπουμε στη ίδια συχνότητα και το γεγονός αυτό μας έκανε να συμφωνήσουμε οπολύ γρήγορα. Υπάρχει χημεία σε αυτά που είπαμε αλλά και στη φιλοσοφία, όσον αφορά το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές του νομού Καβάλας και θεωρώ ότι η επιλογή μας, θα είναι επιτυχημένη. Εύχομαι τα καλύτερα».

    Από την πλευρά του, ο προπονητής Κώστας Βακιρτζής, στις δηλώσεις που έκανε δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επιστροφή του στο “τιμόνι” του Ορφέα και σχετικά υπογράμμισε τα εξής:

    -«  Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω σε μια μεγάλη μου αγάπη, που είναι ο Ορφέας Ελευθερούπολης.  Είχα κάποιες προτάσεις αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ήταν να έχω και κάποια πρόταση από τον Ορφέα.  Να επιστρέψω πίσω, σε μια ομάδα που έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά αλλά και έχω ξεκινήσει την προπονητική.  Αυτή η ομάδα μου έχει προσφέρει πάρα πολλά.

    Επίσης είναι μια ομάδα που δίνει τη δυνατότητα, σε κάθε προπονητή, να δουλέψει σε επαγγελματικά πρότυπα.

    Είμαι αισιόδοξος, τα βρήκαμε πολύ γρήγορα με τους ανθρώπους της ομάδας και αυτό με κάνει να νοιώθω ακόμη περισσότερο ικανοποιημένος. Υπάρχει χημεία και ελπίζω αυτό να φανεί μέσα στο γήπεδο και γενικότερα στην εξέλιξη του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

    Αυτή η ομάδα έχει πολύ βαριά φανέλα., αυτό θέλω να πω και να σημειώσω ότι είναι κάτι που το έχω ζήσει σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν προπονητής. Ο Ορφέας είναι από τις καλύτερες και πιο ιστορικές ομάδες του νομού μας».

    Comments are closed.