Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Καβάλας ανακοίνωσε το  βράδυ της Τετάρτης (22/6) την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη.

     

    Μάλιστα να τονιστεί ότι η είδηση αυτή έγινε γνωστή με μία λιτή ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του καβαλιώτικου συλλόγου και η οποία αναφέρει τα εξής:

    -«Η διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον προπονητή Στέλιο Ιγνατιάδη. Τον ευχαριστεί για την προσφορά του στο σύλλογο και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

    Από την πλευρά του ο έμπειρος τεχνικό Στέλιος Ιγνατιάδης, στην γραπτή δήλωσε που έκανε ευχαρίστησε και αυτούς όλους όσοι συνεργάστηκαν στους 6 μήνες που βρέθηκε στον πάγκο του Ηρακλή Καβάλας. Η σχετική δήλωση του Στέλιου Ιγνατιάδη αναφέρει τα εξής:

    -«Ευχαριστώ την διοίκηση του Ηρακλή Καβάλας και τους ποδοσφαιριστές για την εξάμηνη συνεργασία στην διάρκεια της οποίας ζήσαμε όλοι μας πολλές όμορφες στιγμές. Ευχαριστώ επίσης για τη συνεργασία τους κ.Σταμάτη Παπαδάκη και Τάσο Πιστέλα».

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να θυμίσουμε ότι ο προπονητής Στέλιος Ιγνατιάδης ανέλαβε καθήκοντα στον πάγκο του Ηρακλή Καβάλας από την 7η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καβάλα αντικαθιστώντας τον Κώστα Βακιρτζή και επί των ημερών του η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα και έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου της τοπικής Ένωσης, γνωρίζοντας την ήττα από το Νέστο Χρυσούπολης.

     

    Στις 28 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση

    Από κει και πέρα να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Τρίτη 28 Ιουνίου  θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Ηρακλή Καβάλας κατά τη διάρκεια της οποία θα κριθούν πολλά σε ότι έχει να κάνει με την συνέχιση του προέδρου της ομάδας Σπύρου Κατίρη στα διοικητικά του καβαλιώτικου συλλόγου. Αφού μάλιστα ξεκαθαρίσει το τοπίο προς την κατεύθυνση αυτή αναμένεται η διοίκηση να ασχοληθεί με το θέμα του νέου προπονητής, τις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών που προέρχονται από τον περυσινό βασικό “κορμό” και βέβαια των ποδοσφαιριστών που πρόκειται να αποκτηθούν.

    Comments are closed.