Bookmarks

    Την αποχώρησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νέστου προανήγγειλε στη τελευταία συνεδρίαση της ομάδας της Χρυσούπολης ο πρόεδρος Κυριάκος Τσαντίδης.

    Ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας του Νέστου είχε αναφέρει σε συνεργάτες του πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όπως αναφέρουν πληροφορίες ότι είναι κουρασμένος αλλά και προβληματισμένος από κάποια πράγματα και ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει. Να τονίσουμε ότι οι στενοί του συνεργάτες στα διοικητικά της ομάδας της Χρυσούπολης κατέβαλαν προσπάθειες, ώστε να τον μεταπείσουν, όμως κάτι τέτοιο δύσκολα φαίνεται να αλλάζει την παρούσα χρονική στιγμή.

    Μαζί με τον πρόεδρο του Νέστου Κυριάκο Τσαντίδη αποχώρησαν και πολλά από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που ενίσχυσαν την προσπάθεια του συλλόγου στο τελευταίο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Μετά τις παραπάνω εξελίξεις αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον η Γενική Συνέλευση που θα γίνει τη Τετάρτη (15/6) στις 8 το απόγευμα και η οποία να τονίσουμε ότι αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νέστος με τον Κυριάκο Τσαντίδη στα ηνία κατάφερε να επανέλθει στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος και το Super Cup ερασιτεχνικών συλλόγων, ενώ την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Νέστος τερμάτισε στη 2η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

    Έντονος προβληματισμός στο Νέστο Χρυσούπολης

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι μετά το άκουσμα της αποχώρησης από τα διοικητικά της ομάδας της Χρυσούπολης του Κυριάκου Τσαντίδη και κάποιων συνεργατών του, ο προβληματισμός που επικρατεί εντός της ομάδας του Νέστου και εκτός αυτής είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένος σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον της ομάδας.

    Comments are closed.