Bookmarks

    Με διαφορετικά συναισθήματα και ψυχολογία αγωνίστηκαν στην τελευταία 6η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ του 1ου ομίλου για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, στο “Βερούλειο” Ηρακλής Καβάλας και Ορφέας Ξάνθης το απόγευμα της Κυριακής (5/6) σε ένα παιχνίδι με καθαρά τυπικό χαρακτήρα. Ωστόσο το συγκρότημα του Στέλιου Ιγνατιάδη πίστεψε περισσότερο και πήρε τη νίκη με σκορ (3-0).

    Ο Ηρακλής απλά και μόνο είχε κίνητρο το γόητρο ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα της Ξάνθης που εξασφάλισε την άνοδο της, ήθελε να κλείσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ένα θετικό αποτέλεσμα. Έτσι οι παίκτες και των δύο ομάδων προσπάθησαν για το καλύτερο και παρά τη ζέστη ου επικρατούσε την ώρα διεξαγωγής του αγώνα έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είναι γεγονός πάντως ότι στο δρόμο για την μεγάλη επιστροφή στη Γ’ Εθνική και στους αγώνες μπαράζ που έδωσε η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη, άξιζε καλύτερης τύχης και κυρίως με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε άξιζε να είναι μέσα στις δύο ομάδες που θα έπαιρναν το εισιτήριο της ανόδου.

    Το χρονικό του αγώνα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Ηρακλής παρά τη δικαιολογημένη απογοήτευση των ποδοσφαιριστών του, μπήκε πολύ ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1ο δεκάλεπτο ο φορμαρισμένος Βαλαβανόπουλος έγραψε το (1-0). Στο 25′ και μετά από μία φάση διαρκείας στην εστία του Ηρακλή ο Λαζαρίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι του Ευστρατίου, σε μία πραγματικά μεγάλη φάση. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 62′ ο Ηρακλής “ζευγάρωσε” τα τέρματα του όταν ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Άγγος διαμόρφωσε το (2-0). Στο 80′ οι γηπεδούχοι συνέχισαν τον “χορό” των τερμάτων τους με σκόρερ τον Ντομί που έγραψε το (3-0).

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης του Ηρακλή Καβάλας με τον Ορφέα Ξάνθης ήταν ο Θωμάς Μαυρίδης της Ε.Π.Σ. Πέλλας με βοηθούς, τους Αθανάσιο Δέλλιο και Γεώργιο Ταγκαλίδη από την ίδια Ένωση. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες έπαιξαν ως εξής:

    Ηρακλής Καβάλας: Ευστρατίου, Γοριδάρης, Ρουμελιώτης, Σολακίδης, Τσότρας, Προβατίδης, Χατζηκυριάκου, Σπυρίδης (46′ Αρτεμίου), Βαλαβανόπουλος, Αγγελίδης, Άγγος (76′ Ντομί).

    Ορφέας Ξάνθης: Ζώης, Μαλαδένης, Παπαδιώτης, Μακράκης, Μόσχος, Καραγκιόζης Β., Λαζαρίδης, Μυγγιδης, Χαραλαμπίδης (46′ Καρά Αλή), Χίντ Ιμέρ, Μουμίνογλου.

    Μπαράζ ανόδου-1ος όμιλος

    Tα αποτελέσματα-6η αγωνιστική

    Ηρακλής Καβάλας-Ορφέας Ξάνθης 3-0

    ΑΕ Διδιυμοτείχου-Δόξα Προσκυνητών 3-2

    Η βαθμολογία-6η αγωνιστική

    1. Δόξα Προσκυνητών 8-8- 9

    2. Ορφέας Ξάνθης 9-10 9

    …………………………………….

    3. Ηρακλής Καβάλας 9-7 8

    4. ΑΕ Διδιυμοτείχου 7-8 8

    Χωρίζουν οι δρόμοι”

    με τον Στέλιο Ιγνατιάδη;

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονής του προπονητή Στέλιου Ιγνατιάδη στο “τιμόνι” του Ηρακλή Καβάλας. Tο σίγουρο είναι ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση του προέδρου του Ηρακλή Σπύρου Κατίρη με τον Στέλιο Ιγνατιάδη προκειμένου να ξεκαθαρίσει το όλο θέμα.

    Comments are closed.