Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή, όπως αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε τονίζει ότι διοργανώνει τα «Αναστάσια 2016» την επόμενη Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης με ώρα έναρξης 11.30 το πρωί.

    Στη διάρκεια της εκδήλωσης που θα γίνει στη μνήμη του ιδρυτή του συλλόγου Αναστάσιου Αραμπατζή θα γίνει ο ετήσιος διαγωνισμός σε φόρμες με τη συμμετοχή όλων των νεαρών αθλητών-τριών. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο σύλλογος Αλέξανδρος ο Μέγας με τους αθλητές του και τον προπονητή του Αναστάσιο Χατζηιωανίδη .

    Ποιος είναι ο Αναστάσιος Αραμπατζής

    Ο Αναστάσιος Αραμπατζής, ο κ. Τάσος όπως τον ήξεραν όλοι, γεννήθηκε στις 20/1/1936, εποχή δύσκολη και φτωχή για πολλούς τότε. Από μικρός έγινε τεχνίτης κηροποιός και σιδεράς, επαγγέλματα που ασκούσε έως το 1965 που μετανάστευσε στην Γερμανία όπου δημιούργησε την οικογένεια του και απέκτησε δύο παιδιά. Το 1975 επέστρεψε στην γενέτειρα του χώρα οικογενειακώς ασχολούμενος με το επάγγελμα του σιδερά έως τη συνταξιοδότησή του.

    Ήταν ερασιτεχνικά πυγμάχος. Γυμναστήριο, κάτω από ένα «χαγιάτι», όρια του ρινγκ οριζόμενα από ένα σχοινί και ένας σάκος αλλά οι επιτυχίες πολλές.

    Ίδρυσε τον Α.Ο. Ορμή, με παρότρυνση του γιου του Χαράλαμπου που ακολούθησε και αυτός τα χνάρια του, το 1996. Δράσεις πολλές, όπως αυτή που έγινε έξι μήνες μετά τη γέννηση του Α.Ο. Ορμή σε συνεργασία με τον μεγάλο δάσκαλο όλων, το Σίμο Ζαχόπουλο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing με μεγάλη επιτυχία.

    Το 2006 τον διαδέχεται στη θέση του Προέδρου ο Βασίλης Βεργόπουλος με τον Α.Ο. Ορμή να βρίσκεται στην ελίτ των συλλόγων της χώρας. Αθλητές μέλη του Α.Ο. Ορμή ανεβαίνουν στο βάθρο κάνοντας περήφανους τους εαυτούς τους, τους γονείς τους, το σύλλογο αλλά και τον επίτιμο πλέον πρόεδρο Αναστάσιο Αραμπατζή που «έφυγε» στις 17/3/2013 για να πάει στους ουρανούς.

    Παράλληλα ο ΑΟ Ορμή καλεί όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την μνήμη του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

    Comments are closed.