Bookmarks

    Η οριστική αποχώρηση του πρώην προέδρου του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκου Τσαντίδη και άλλων μελών της διοίκησης οδήγησε του ιθύνοντες του συλλόγου της Χρυσούπολης στην συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα αποτελείται στο σύνολο της από 11 μέλη.

    Αρχικά η σύσταση της αποτελείται από 6 μέλη και στην συνέχεια θα πλαισιωθεί από άλλα πέντε (50 μέλη. Σ’ αυτήν έχουν εισχωρήσει αρχικά οι Γιώργος Μαστιγόπουλος, Στάθης Καραλίδης, Γιάννης Σιδηρόπουλος, Γιώργος Λίτσιος, Χαράλαμπος Κομνηνάκης και Νίκος Μπουντρούδης. Να σημειώσουμε τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πλαισιωθεί και από άλα άτομα, πρώην παράγοντες της ομάδας οι οποίοι στο σύνολο τους θα κληθούν να τρέξουν την ομάδα της Χρυσούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρωταρχικός στόχος είναι να εξεταστούν κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών οι οποίοι προέρχονται από το περυσινό ρόστερ προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της ανανέωσης τους όπως για παράδειγμα είναι η περίπτωση του αμυντικού-στόπερ Ηλία Σεφερίδη.

    Τέλος θα πρέπει να τονίσουμε ότι εκτός από τον πρώην πρόεδρο Κυριάκο Τσαντίδη από τα διοικητικά αποχώρησε και ο Γιάννης Δερμιτζάκης.

    Comments are closed.