Bookmarks

    Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Καβάλα με δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα Κυριακή (26/6) σημειώνει ότι στο πλαίσιο της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Μπρατσιάνι και Μιχάλη Μπαντάνη.

     

    Να τονιστεί ότι το Σαββατοκύριακο (25-26/6) που διανύουμε ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Βλάσης Καζάκης ολοκλήρωσε τις συζητήσεις με τους Αλέξανδρο Μπρατσιάνι και Μιχάλη Μπαντάνη και αφού οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια ακολούθησαν οι ανακοινώσεις.

     

    Ακολουθούν ανανεώσεις

     και οι πρώτες μεταγραφές

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι οι ανανεώσεις των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών έρχονται να προστεθούν σε εκείνων που προηγήθηκαν και αναφερόμαστε, στις περιπτώσεις των Χάρη Παππά, Γιώργο Λίτσκα και Παύλο Πταματόπουλο. Οι συγκεκριμένοι πέντε (5) παίκτες είναι γνωστό ότι αποτελούσαν στελέχη του περυσινού βασικού κορμού της ομάδας της Καβάλας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας ο “χορός” των ανανεώσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες. Βασικό μέλημα της Διοικούσας Επιτροπής είναι η παραμονή στο έμψυχο δυναμικό εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν τε μέγιστα και προέρχονται από το περυσινό ρόστερ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να “καρποφορήσουν” οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί μέχρι σήμερα προς την κατεύθυνση αυτή. Τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του τερματοφύλακα Νάσου Αθανασίου, ενώ σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι υποθέσεις των Γιώργου Παληγεώργου, Φώτη Δουμάνη, Λευτέρη Ασημάκη, Τάσου Δέντσα και κάποιων άλλων ποδοσφαιριστών. Η μέχρι τώρα διάθεση και των δύο πλευρών έχει φέρει μέχρι τώρα τα ποθητά αποτελέσματα και αυτό σίγουρα δικαιώνει τόσο τις προσπάθειες του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο.Κ. όσο βέβαια και των μελών της Διοικούσας Επιτροπής.

    Στον ορίζοντα μεταγραφές

    Πάντως στους “Αργοναύτες” δεν κινούνται μόνο με αποτελεσματικό τρόπο γύρω από το κομμάτι των ανανεώσεων αλλά και στο κομμάτι των μεταγραφών. Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Βλάσης Καζάκης σε συνεννόηση με τον προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη και την Επιτροπή μεταγραφών, απέσπασε το “οκ” έμπειρου ποδοσφαιριστή με τον οποίο έχουν απομείνει μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και να ακολουθήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις. Κάτι το οποίο μάλλον θα γίνεις τις επόμενες ημέρες.

    Πήραν μπροστά οι μηχανές

    Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι οι μηχανές στον Α.Ο.Κ. πήραν για τα καλά μπροστά. Ωστόσο υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που παραμένουν ανοιχτά και τα οποία σχετίζονται με τον σχεδιασμό σε αγωνιστικό επίπεδο. Η εξεύρεση αθλητικού κέντρου βρίσκεται στο τελευταίο της στάδιο, υπάρχουν συγκεκριμένες επιλογές και πολύ σύντομα θα παρθούν αποφάσεις. Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ η στελέχωση του εμπορικού τμήματος έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες. Όλα αυτά τα ζητήματα, να σημειώσουμε ότι τέθηκαν επί τάπητος στην τελευταία συνεδρίαση των μελών της Διοικούσας Επιτροπής των “Αργοναυτών” το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής (24/6), την ώρα που πολλές εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί για να υλοποιηθούν και να δούνε το “φως” της δημοσιότητας στην συνέχεια.

     


    Comments are closed.