Bookmarks

    Η ΕΠΟ αποφάσισε να μην βγει εκτός προγράμματος στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας και για τον λόγο αυτό έκανε σε δύο (2) δόσεις την εμβόλιμη 26η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, η Δόξα Δράμας, ο Έβρος Σουφλίου και ο Εθνικός Αγιονερίου που έχουν την Τετάρτη 16 Μαρτίου αγώνες για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου θα δώσουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος τους στις 23 Μαρτίου. Είναι τα εξής: Εθνικός Αγιονερίου- ΑΠΕ Λαγκαδά, Εορδαϊκός-Δόξα Δράμας και Εθνικός Αλεξ/λης-Έβρος Σουφλίου.

     

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι Α.Ο.Κ., Νέστος Χρυσούπολης και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα αγωνιστούν κανονικά στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο.Κ. στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με μόνο στόχο την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Ένα παιχνίδι από το οποίο ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τους τραυματίες Μπρατσιάνι και Λίτσκα ενώ επιστρέφουν οι Λευτέρης Ασημάκης και Χρήστος Μπάτζιος οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας τους. Το Βυζάντιο υποδέχεται τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης και με νίκη κάνει το σημαντικότερο βήμα για παραμονή. Τέλος, ο Νέστος Χρυσούπολης θα ταξιδέψει χωρίς τον Ζγκούρι που συμπλήρωσε 7 κίτρινες στο γήπεδο των Αμπελοκήπων και με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

     

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές των πρώτων αγώνων της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής είναι το εξής:

    Βυζάντιο Κ.-Απόλλων Κρύας Βρύσης
    Διαιτητές: Δημητριάδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής), Σκούρας, Συμεωνίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)
    Παρατηρητής: Τσενεκίδης (ΕΠΣ Δράμας)

     

    Ηρακλής Αμπελοκήπων-Νέστος Χρυσ.
    Διαιτητές: Τσιτσανούδης, Ακριβός, Νίκζας (ΕΠΣ Λάρισας)
    Παρατηρητής: Καδέμογλου (ΕΠΣ Σερρών)

     

    Άρης Θεσσαλονίκης-Κοζάνη (16.15)
    Διαιτητές: Σιδερίδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Κεσίσογλου, Μίσκος (ΕΠΣ Πέλλας)
    Παρατηρητής: Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας)

     

    Καμπανιακός-Θύελλα Φιλώτα
    Διαιτητές: Παρχαρίδης, Τσακίρης, Χασιώτης (ΕΠΣ Δράμας)
    Παρατηρητής: Ντοσίδης (ΕΠΣ Θράκης)

     

    ΑΟ Καβάλα-Απόλλων Καλαμαριάς
    Διαιτητές: Δρακίδης, Γκιόση, Καρακασίδης (ΕΠΣ Θράκης)
    Παρατηρητής: Παυλίδης (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

    Comments are closed.