Bookmarks

    Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο Στιβ Γιατζόγλου μετά τη νίκη της Καβάλας επί του Ρεθύμνου, καθώς αναφέρθηκε στην… Καθαρά Δευτέρα. Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής της Καβάλας Στιβ Γιατζόγλου μίλησε για την ωρίμαση που έδειξε η ομάδα του, μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου (103-102), ενώ από την άλλη πλευρά ο τεχνικός του Ρεθύμνου Θανάσης Σκουρτόπουλος στάθηκε στον ψυχολογικό αντίκτυπο της ήττας από τους “Αργοναύτες”.

    Οι δηλώσεις των δύο πλευρών

    H Kαβάλα BC δήλωσε “παρούσα” στη μάχη της παραμονής, κάτι που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα της σωτηρίας για την ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου. Ο προπονητής της Καβάλα BC Στιβ Γιατζόγλου μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και στις δηλώσεις του υπογράμμισε τα εξής:

    Μία μέρα έχουμε για να χαρούμε την Καθαρά Δευτέρα στις 6 έχουμε προπόνηση! Θεωρώ πως σήμερα μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση από τη σέντρα με σουτ αυτό ψυχολογικά μας έριξε. Δείξαμε μεγάλη ψυχραιμία και ψυχική δύναμη στην παράταση. Η τελευταία κομπίνα που κάναμε στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα δούλεψε. Ήμασταν καλοί στην επίθεση, όμως κακοί στην άμυνα. Μπορούσαμε να είχαμε βάλει πολλούς περισσότερους πόντους, όμως μπορούσαμε να είχαμε χάσει! Δε θα κοιτάω την κάνουν οι άλλοι. Ο επόμενος τελικός είναι στη Ρόδο. Είμαστε σε ανοδική πορεία φάνηκε και στο φιλικό με τον Άρη“,

    Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ομάδας της Καβάλας Τσβάνταρ Κοστόφ στις δηλώσεις που έκανε επισήμανε τα εξής:

    -“Ήταν ένα τρελό παιχνίδι και είμαι ευτυχισμένος που το κερδίσαμε γιατί κρατήσαμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την παραμονή μας στην κατηγορία. Τώρα κάθε ματς θα το παλέψουμε ξεχωριστά. Θέλουμε 3 νίκες στα 4 ματς για να έχουμε ελπίδες για να σωθούμε. Στην τελευταία φάση απλά μου ήρθε η μπάλα και την έβαλα. Σίγουρα χαίρομαι“.

    Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ρεθύμνου Θανάσης Σκουρτόπουλος σχολίασε τον αγώνα λέγοντας τα εξής:

    -“Ήταν ένα παιχνίδι καλό μόνο για τους θεατές γιατί θεωρώ πως για μας και για την Καβάλα ήταν ψυχοφθόρο. Ο στόχος ήταν διαφορετικός. Η Καβάλα ήθελε το παιχνίδι γιατί τώρα πλέον έχει σοβαρές ελπίδες για να σωθεί και προσωπικά θα είμαι πολύ χαρούμενος εάν τα καταφέρει. Ξέρετε ότι έχω πολλές συμπάθειες στην πόλη και στην ομάδα αυτή. Για μας εξίσου σημαντικό εάν νικούσαμε μπορεί να μας έφτανε μέχρι την εξάδα. Θα έπρεπε να είχαμε καλύτερη αντίδραση στην άμυνα. Εάν είχαμε τους δύο Έλληνες τραυματίες που μας λείπουν τόσο καιρό νομίζω πως θα είχαμε άλλη τύχη. Στόχος να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς“,

    Ο καλαθοσφαιριστής του Ρεθύμνου Ρόναλντ Σάφτενααρ μεταξύ των άλλων σημείωσε στις δηλώσεις που έκανε:

    Συγχαρητήρια στην Καβάλα ήταν ένα πολύ καλό ματς, είναι πολύ σκληρό να χάνεις στα τελευταία λεπτά“. 

    Comments are closed.