Bookmarks

    Πολλά και σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με το Νέστο να κάνει το καθιερωμένο του ρεπό, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος να υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Α.Ο.Κ. να ταξιδεύει στον Κιλκίς για να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

     

    Μόνο νίκη θέλει ο Α.Ο.Κ. στο Κιλκίς

     

    Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηρίζεται το εκτός έδρας παιχνίδι που δίνει ο Α.Ο.Κ. στο Κιλκίς κόντρα στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, στην πρώτη επίσημη του προπονητή Γιάννη Ταουσιάνη στο πάγκο των “Αργοναυτών”. Η νίκη βεβαίως να σημειώσουμε ότι αποτελεί ανάγκη επιτακτική ώστε η ομάδα της Καβάλας, να μειώσει την βαθμολογική διαφορά που την χωρίζει από την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το πρόγραμμα της προετοιμασίας συνεχίστηκε χθες με το νέο προπονητή Γιάννη Ταουσιάννη να συνεχίζει τον σχεδιασμό των πλάνων του και να ενημερώνεται συνεχώς για την κατάσταση που επικρατεί σε επίπεδο έμψυχου δυναμικού. Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι από το εκτός έδρας καθοριστικό παιχνίδι στο Κιλκίςθα απουσιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος και αυτό γιατί συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του, θα την εκτίσει στον συγκεκριμένο αγώνα. Από κει και πέρα να υπογραμμίσουμε ότι εκτός πλάνων της νέας τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ., είναι και ο τραυματίας Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως. Η επιστροφή του μάλιστα στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται περίπου σε 2 εβδομάδες. Ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Παληγεώργος ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η συμμετοχή του, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά όπως όλα δείχνουν ο μέσο της Καβάλας θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται και ο Λευτέρης Ασημάκης που ακολουθεί θεραπείες και δύσκολα θα προλάβει ενώ στο ιατρικό απουσιολόγιο υπάρχει και το όνομα του Λίτσκα στον οποίο δεν υπολογίζει ο Γιάννης Ταουσιάνης. Αντίθετα στη διάθεση του θα είναι τόσο ο Άγγελος Κυγάης όσο και ο Μιχάλης Μπαντάνης οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν σε ποδοσφαιρική δράση.

     

    Μονόδρομος έιναι η νίκη για το Βυζάντιο

     

    Ένα από πλεόν καθοριστικά παιχνίδια θα δώσει στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος το οποίο θα υποδεχθεί το γήπεδο του τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αναμέτρηση “ζωής ή θανάτου” με τους γηπεδούχους να θέλουν μόνο το “τρίποντο” για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη θέση του πίνακα της βαμθολογίας. Το κλίμα στην ομάδα του Κοκκινοχώματος είναι άριστο και ο φίλαθλος κόσμος αναμένεται να παίξει σημαντικότατο ρόλο στην προσπάθεια που θα καταβληθεί για την κατάκτηση του πολυπόθητου νικηφόρου αποτελέσματος με την τεχνική ηγεσία του Βυζαντίου να μην αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Τέλος να αναφέρουμε ότι στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ρεπό έχει ο Νέστος Χρυσούπολης, ενώ άνευ αγώνα θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης η Θύελλα Φιλώτα σε βάρος του Εθνικού Σερρών που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

     

    H 23η αγωνιστική

    Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως εξής:

     

    ΑΠΕ Λαγκαδά- Άρης Διαιτητές:

    Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς), Θεοδώρους, Γιαμούζης (ΕΠΣ Πιερίας)

    Παρατηρητής: Κρίκης (ΕΠΣ Τρικάλων)

     

    Απόλλων Κρ. Βρύσης- Ηρακλής Αμπελοκήπων

    Διαιτητές: Μανάσης, Λεωνίδας, Σταφυλάς (ΕΠΣ Τρικάλων)

    Παρατηρητής: Κυριακίδης (ΕΠΣ Σερρών)

     

    Καμπανιακός- Εορδαϊκός

    Διαιτητές: Γκαραγκάνης, Ζέρβας, Μηνούδης (ΕΠΣ Πιερίας) Παρατηρητής: Κωστής (ΕΠΣ Λάρισας)

     

    Εθνικός Αγιονερίου-ΑΟ Καβάλα

    Διαιτητές: Τζουμαλάκης, Καμπούρης, Κρυωνάς (ΕΠΣ Σερρών)

    Παρατηρητής: Μπάλης (ΕΠΣ Πέλλας)

     

    Βυζάντιο-Εθνικός Αλεξ/λης

    Διαιτητές: Σημαιάκης, Κελάζογλου, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής)

    Παρατηρητής: Ευθυμιάδης (ΕΠΣ Δράμας)

     

    Δόξα Δράμας- Κοζάνη

    Διαιτητές: Κιγιτζή, Τζιώτζιος, Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης)

    Παρατηρητής: Παλάζης (ΕΠΣ Σερρών)

     

    Απόλλων Καλαμαριάς- Έβρος Σουφλίου

    Διαιτητές: Αγγελούδης, Ακριβός, Τσαπράζης (ΕΠΣ Λάρισας)

    Παρατηρητής: Χαρίσης (ΕΠΣ Πέλλας)

     

    Θύελλα Φιλώτα-Εθνικός Σερρών

    Ρεπό:Νέστος Χρυσούπολης

     

    Γ’ Εθνική-1ος όμιλος

    Η βαθμολογία-21η αγωνιστική

    1. Άρης Θεσσαλονίκης 44-11 53

    2. Νέστος Χρυσούπολης 47-22 45

    3. Δόξα Δράμας 23-14 40

    4. Α.Ο. Καβάλα 34-16 35

    5. Απόλλων Καλαμαριάς 27-20 34

    6. Εορδαϊκός 19-18-33

    7. Καμπανιακός 29-15 31

    8. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 33-28 31

    9. Εθνικός Ν. Αγιονερίου 17-16 27

    10.Απόλλων Κρύας Βρύσης 20-23 27

    11.ΑΠΕ Λαγκαδά 24-24 26

    12.Κοζάνη 22-33 24

    13.Ηρακλής Αμπελοκήπων 22-34 21

    14.Θύελλα Φιλώτα 17-28 18

    15.Εθνικός Αλεξανδρούπολης 14-27 18

    16.Έβρος Σουφλίου 18-52 11

    17.Εθνικός Σερρών Αποχώρησε

    Comments are closed.