Bookmarks

    Έπιασε δουλειά ο νέος προπονητής του Α.Ο.Κ., Γιάννης Ταουσιάνης και ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός των πλάνων του σε συνεργασία με τους νέους συνεργάτες του, για το εκτός έδρας παιχνίδι των “Αργοναυτών” την ερχόμενη Κυριακή (28/2) στο γήπεδο του Κιλκίς με αντίπαλο τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου.

    Η πρώτη συνεργασία

    Να σημειώσουμε ότι ο νέος ταχνικός της Καβάλας Γιάννης Ταουσιάνης ήρθε στην Καβάλα το μεσημέρι της Τετάρτης (24/2) και λίγο μετά την άφιξη του, στην πόλη συνοδευομενος από τον Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ., επισκέφθηκε το στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”. Εκεί συναντήθηκε αρχικά με τον συνεργάτη του, στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας, Γιώργο Γουνελά και στη συνέχεια με τον team manager του Α.Ο.Κ. Βλάση Καζάκη Οι τρεις τους, αφού συζήτησαν για μισή περίπου ώρα στη συνέχεια βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεί και παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, μεταξύ του Ηρακλή Καβάλας και του Νέστου Χρυσούπολης. Μάλιστα τπ απόγευμα της ίδιας ημέρας το νέο “αφεντικό” στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ταουσιάνης είχε συνάντηση με μέλη της Διοικούσας Επιτροπής προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες τις συνεργασίες των δύο πλευρών και της παραμονής του, στην πόλη.

    Η πρώτη γνωριμία στα αποδυτήρια

    Το μεσημέρι της Πέμπτης (25/2), λίγο πριν από την προγραμματισμένη προπόνηση, ο Γιάννης Ταουσιάνης αφού ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του λεπτομερώς για όλους τους παίκτες και τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν, παρουσιάστηκε στη συνέχεια στους παίκτες του Α.Ο.Κ. από μέλη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Στις πρώτες κουβέντες του ζήτησε συνέπεια και υπευθυνότητα από τους ποδοσφαιριστές του Καβάλας, ενώ τους επισήμανε ότι θα πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων. Στην συνέχεια ο Γιάννης Ταουσιάνης προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του με τους δύο συνεργάτες τυ, ενώ την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι ήδη δουλειά έπιασε και ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Καρασάββας, στην προγραμματισμένη προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη”. Μία προπόνηση κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής.

    Δύσκολη αποστολή μέσα στο Κιλκίς

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο εκτός έδρας αγώνας του Α.Ο.Κ., στο Κιλκίς με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου την ερχόμενη Κυριακή (28/2) αποτελεί δύσκολη αποστολή για την ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη η οποία έχει έναν και μοναδικό στόχο. Δηλαδή την κατάκτηση του νικηφόρου αποτελέσματος. Πρόκειται μία δύσκολη και ιδιαίτερα καθοριστική αναμέτρηση για τους “Αργοναύτες” από την οποία θα απουσιάσει ο Παύλος Σταματόπουλος ο οποίος συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και την ποινή της μίας αγωνιστικής της τιμωρίας του θα την εκτίσει στον συγκεκριμένο αγώνα. Εκτός πλάνων είναι και ο τραυματίας Αλέξανδρος Μπρατσιάνι ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως. Από κει και πέρα ο ποδοσφαιριστής Γιώργος Παληγεώργος ξεκίνησε να ανεβάζει ρυθμούς μετά τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και η συμμετοχή του, στο παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή. Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνεται και ο Λευτέρης Ασημάκης που ακολουθεί θεραπείες ενώ στη διάθεση του νέου προπονητή του Α.Ο.Κ. Γιάννη Ταουσιάνη θα είναι τόσο ο Άγγελος Κυγάης όσο και ο Μιχάλης Μπαντάνης οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν σε ποδοσφαιρική δράση.

    Comments are closed.