Bookmarks

    Σε συνέχεια της απάντησης του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας σχετικά με το περιστατικό της ανήλικης αθλήτριας του Ερασιτέχνη ΑΟ Καβάλα, το Διοικητικό του Συμβούλιο εξέδωσε δελτίο τύπου και στο οποίο μεταξύ των άλλων αναφέρονται και τα εξής:

    – “Σε συνέχεια της απάντησης του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας σχετικά με το περιστατικό της ανήλικης αθλήτριας του συλλόγου μας, οφείλουμε να εκφράσουμε την λύπη μας τόσο για την απαξιωτική συμπεριφορά εις βάρος ενός ανήλικου παιδιού όσο και για την προσπάθεια αποπροσανατολισμού από την ουσία του γεγονότος. Οι νόμοι και οι κανονισμοί υπάρχουν για τους τηρούμε και σίγουρα πρέπει να κρατάμε τους τύπους αλλά συνάμα να μην χάνουμε την ανθρωπιά και την ηθική μας. Μια 14χρονη μαθήτρια που πλήρωσε μειωμένο εισιτήριο (…άρα δεν μπήκε λαθραία) και έτυχε να μην έχει μαζί το πάσο της, δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως ένας λαθρεπιβάτης και με επίσημες απαντήσεις του τύπου «εάν αφήνουμε τον έναν και τον άλλον να ανεβαίνει χωρίς εισιτήριο…».

    Ήταν προφανές και ότι είναι μαθήτρια αλλά και αθλήτρια(οπότε και πάλι δικαιούται την έκπτωση) λόγω του ρουχισμού, του αθλητικού σάκου και της τοποθεσίας από την οποία επιβιβάστηκε, οπότε καλό είναι να μην γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης του λάθους με ακόμα ένα λάθος. Ελπίζουμε πως ήταν μια κακή στιγμή, πως είναι η τελευταία φορά που συμβαίνει και τραυματίζεται άδικα η ψυχή ενός παιδιού και καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι καθημερινά εκατοντάδες νεαρά παιδιά διαφόρων συλλόγων πληρώνουν και μετακινούνται με το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας”.

    Comments are closed.