Bookmarks

    Archive for 11 December 2015

    Σε φουλ ρυθμούς κινούνται όλα τα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Καβάλας το Σαββατοκύριακο (12-13/12) και το ενδιαφέρον στρέφεται στην 15η αγωνιστική της Α΄κατηγορίας. Πρόκειται για την αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνεται ο α’ γύρος της Α’ κατηγορίας μαι υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας, όσο και στις τελευταίες θέσεις.

    Μάλιστα ο α’ γύρος της Α’ κατηγορίας ολοκληρώνεται με το τεράστιο ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αετό Ορφανού και τον Ηρακλή Καβάλας ο οποίος βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

    Αρκετές διευκρινήσεις δίνονται από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σχετικά με τις ώρες και τις ημέρες που θα διεξαχθούν κάποια εξ αναβολής παιχνίδια της τποικής Ένωσης όπως και κάποιοι άλλοι αγώνες.

    Περισσότερες λεπτομέρειες δίνονται μέσα από το σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στο οποίοι γίνονται γνωστές και οι τιμωρίες που επιβλήθηκαν στους “άτακτους” ποδοσφαιριστές, παράγοντες και σωματεία. Παράλληλα υπάρχει ενημέρωση για το τροποποιημένο πρόγραμμα των αγώνων των τμημάτων (Κ-14) ΚΑΙ (Κ-16)

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας τα εξής: