Bookmarks

    Στους ρυθμού; του εκτός έδρας αγώνα στην Χαλάστρα με τον Καμπανιακό, την ερχόμεη Κυριακή (6/12) κινούνται άπαντες στον Α.Ο.Κ. με τον στόχο για την κατάκτηση των 3 βαθμών της νίκη να αποτελεί βασική προτεραιότητα.

    Οι παίκτες του Κώστα Ανυφαντάκη, συνεχίζουν στις καθημερινές προπονήσεις με τον ίδιο να σχεδιάζει τα πλάνα του σχετικά με την 11άδα που θα ξεκινήσει την αναμέτρηση μέσα στην Χαλάστρα. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι δεν αναμένονται πολλές αλλαγές σε σχέση με τους 11 που ξεκίνησαν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μέσα στο “Ανθή Καραγιάννη” με τον Εορδαϊκό. Άλλωστε και για το παιχνίδι με τον Καμπανιακό, τα προβλήματα είναι γνωστά αφού κανένας από τους παίκτες που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, δεν αποθεραπεύτηκε ώστε να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ.. Η αναφορά μας γίνεται στους ραματίες παίκτες, Χάρη Παππά, Βλάση Καζάκη και τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, διανύουν το τελευταίο στάδιο και η επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρου περίπου υπολογίζεται σε 10 ημέρες. Πέραν των παραπάνω τριών προβλημάτων, ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα είτε απο πλευράς τραυματισμών είτε από το ότι κάποιοι παίκτες συμπλήρωσαν κάρτες και πρέπει να εκτίσουν την τιμωρία τους.

    Ανησυχία για τον χλοοτάπητα του “Ανθή Καραγιάννη”

    Από κει και πέρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι ανησυχία υπάρχει από πλευράς των ιθυνόντων του αγωνιστικού τμήματος του Α.Ο.Κ. αλλά και από πλευράς των μελών της Διοικούσας Επιτροπής για την κατάσταση που θα παρουσιάσει ο χλοοτάπητας του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” που θα φιλοξενήσει, την αναμέτρηση του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Μάλιστα η ανησυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από το ότι ναι μεν ο χλοοτάπητας του “Ανθή Καραγιάννη” στην παρούσα χρονική περίοδο δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και αυτή θα επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο στην περίπτωση που χαλάσει ο καιρός.

    Comments are closed.