Bookmarks

    Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, ο πρόεδρος της τοπικής Ένωσης, Χαράλαμπος Ευσταθιάδης απέστειλε επιστολή προς τα σωματεία μέσω της οποίας ενημερώνει ότι το μέλος της διοίκησης Γιώργος Σουφλέρη δεν αποτελεί πλέον μέλος της «Πολιτιστικής-Αθλητικής-Ποδοσφαιρικής Κίνησης» με την οποία οι δύο άνδρες ήταν συνυποψήφιοι στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Καβάλας το 2013 και επίσης δεν αποτελεί μέλος της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου.

     

    Μάλιστα στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναφέρει προς τα σωματεία ότι “ο Γιώργος Σουφλέρης έχει διαχωρίσει τις θέσεις του και κινείται γενικότερα σε δική του πορεία, που δεν ταυτίζεται σε τίποτα με την δική μας, είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ότι δεν αποτελεί πλέον μέλος της Κίνησης μας και μέλος της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας”.

    Η επιστολή του Χαράλαμπου Ευσταθιάδη

    Αναλυτικά στην επιστολή του ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας Χαράλαμπος Ευσταθιάδης αναφέρει τα εξής:

    «Τα ποδοσφαιρικά σωματεία της Περιφερειακής ενότητας Καβάλας, εμπιστεύθηκαν τις θέσεις και τις απόψεις της Κίνησης μας, για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα και μας τίμησαν στις προηγούμενες εκλογές με την ψήφο τους, για να τις υλοποιήσουμε. Εργαζόμαστε με τον ρομαντισμό και το πείσμα του ερασιτέχνη, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γενικότερα και των επιμέρους τομέων του. Των ποδοσφαιριστών, των υποδομών, των διαιτητών, των προπονητών και οποιουδήποτε άλλου τομέα συμβάλει προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης. Αναβαθμίζουμε το ποδόσφαιρο σε πολιτιστικό γεγονός, σε δραστηριότητα που θα χαρίζει ευχάριστες συγκινήσεις, θα ενώνει και δεν θα διαχωρίζει με ισότητα, διαφάνεια και δίκαιη αντιμετώπιση προς όλους. Κάθε άλλη θέση, άποψη και προσπάθεια, δεν μας εκφράζει και την θεωρούμε απορριπτέα.

    Ειδικότερα δε, θέσεις και απόψεις που προσομοιάζουν με απέλπιδες προσπάθειες αγκίστρωσης σε θέσεις εξουσίας, ταυτίζονται με τον «επαγγελματικό» παραγοντισμό και πισωγυρίζουν το ποδόσφαιρο, είναι παντελώς ξένες και αλλότριες προς την Κίνηση μας.

    Επειδή διαπιστώνουμε εσχάτως, ότι ο κ. Γιώργος Σουφλέρης έχει διαχωρίσει τις θέσεις του και κινείται γενικότερα σε δική του πορεία, που δεν ταυτίζεται σε τίποτα με την δική μας, είμαστε υποχρεωμένοι να γνωστοποιήσουμε ότι δεν αποτελεί πλέον μέλος της Κίνησης μας και μέλος της πλειοψηφίας του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Συνεπώς κάθε άποψη, θέση ή πράξη του στο μέλλον, θα εκφράζει μόνο τον εαυτό του».

    Comments are closed.