Bookmarks

  Όποιο κι αν είναι το μέγεθος του προβληματισμού και τη απογοήτευσης που επικρατεί εντός των αποδυτηρίων της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας αλλά και σε επίπεδο φίλαθλης κοινής γνώμης μετά την 9η συνεχόμενη ήττα, αυτήν την φορά από τον Κολοσσό με (72-85) στο “Αλεξάνδρα Δήμογλου” είναι απόλυτα δικαιολογημένα τα συγκεκριμένα συναισθήματα.

  Ωστόσο η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μόνο μπροστά, θα πρέπει να αφήσει πίσω τις κακές εμφανίσεις και τις συνεχόμενες ήττες και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Aπό κει και πέρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Ένωσης με τον Κολοσσό οι προπονητές των δύο ομάδων και οι εκπρόσωποι των έμψυχων δυναμικών των δύο ΚΑΕ στος δηλώσεις που έκαναν στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου δήλωσαν τα εξής:

  Στιβ Γιατζόγλου (Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας):«Με την αλλαγή ζώνης πάθαμε πραγματικά μπλάκ άουτ. Οι περιφερειακοί μας σουτέρ δε μπορούσαν να ανταποκριθούν. Όσον αφορά τους Αμερικανούς παίκτες ζήσαμε το ίδιο έργο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Κεμπ, ο Τζόουνς και ο Ράσελ μαζί έβαλαν 13 πόντους και από την άλλη μεριά ο Κολοσσός από τους τρείς Αμερικάνους πήρε 45 πόντους.

  Νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι έχουμε πρόβλημα. Ήμασταν άτυχοι καταρχάς γιατί βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα στην περιφέρεια η Ρόδος και πέτυχε 15 στα 33 τρίποντα, είναι ημέρα που θα τη ζήλευε επαγγελματική ομάδα.

  Η ζωή συνεχίζεται, θα πάμε να πιούμε κανά ουίσκι το βράδυ, θα σκεφτούμε το αύριο και πάει λέγοντας. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις απογοητεύονται οι παίκτες, οι παράγοντες, ο μόνος που δεν απογοητεύομαι είμαι εγώ! Λοιπόν, εγώ θα παλέψω μέχρι και μαθηματικά να ήμαστε υποβιβασμένοι».  Λυκογιάννης (Κολοσσός): «Πριν μιλήσω για το μάτς θέλω να εκφράσω εκ μέρους της ομάδας τα συγχαρητήρια προς τον κόσμο της Καβάλας! Παίξαμε σε ένα γήπεδο μέσα σε μία απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα, με μία ομάδα που καίγονταν για αποτέλεσμα, με τον κόσμο μέσα σε κόσμια πλαίσια να τη βοηθάει και να τη σπρώξει στη νίκη και ταυτόχρονα στο τέλος να αναγνωρίζει την ανωτερότητα μας και να χειροκροτεί.

  Νομίζω επιθετικά σε όλο το μάτς είχαμε ρυθμό και βρίσκαμε λύσεις με υψηλά ποσοστά στα περιφερειακά σούτ, η άμυνα μας όμως είχε πρόβλημα και πολλοί παίκτες φορτώθηκαν με πολλά φάουλ. Εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο με την άμυνα ζώνης, κλείσαμε τους διαδρόμους, αναγκάζοντας την Καβάλα να πάει σε περιφερειακά σούτ».

  Γεωργαλής (Κολοσσός Ρόδου): «Γνωρίζαμε η Καβάλα πως παίζει ένα μάτς «ζωής η θανάτου» και θέλαμε αυτή την πίεση να τη μεγαλώσουμε μέσα στο παιχνίδι και αν γυρίσει εναντίον της. Είχαμε προβλήματα πολλά στο πρώτο ημίχρονο στη man to man άμυνα, με τη ζώνη όμως δώσαμε κάποια σουτ τα οποία δε βάλανε, εμείς αντίθετα βάλαμε αυτά τα τρίποντα που έπρεπε και η πίεση μεγάλωσε και έκοψαν τα πόδια των παικτών της. Να δώσω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στον κόσμο της Καβάλας, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα οι φίλαθλοι ήταν κόσμιοι και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να σωθεί η ομάδα της Καβάλας».

  Καλαϊτζίδης (Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας):«Δίκαια η νίκη του Κολοσσού, το ανέλυσαν οι προηγούμενοι, να πω και εγώ ότι κολλήσαμε με τη ζώνη και από το 47-40 έγινε 64-47 μου είπαν 24-0 σερί. Ξέραμε πόσο καλή είναι η Ρόδος και ξέραμε πως οι περισσότεροι είναι πολλοί καλοί σουτέρ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Άλλαξαν την άμυνα και εκεί τέλειωσαν όλα για μας. Είναι δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα, τι να λέμε, αύριο θα πρέπει να ήμαστε εδώ να παλέψουμε και θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που έμεινε και μας χειροκρότησε».

  Comments are closed.