Bookmarks

    Στασιμότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα του αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντατάκη στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. και κυρίως δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη σχετικά με την περίπτωση του Δραμινού τεχνικού Κώστα Βασιλακάκη.

     

    Ειδικότερα θα πρέπει ναυπογραμμίσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα Δευτέρα (21/12) και εκτενώς θα εξετάση την περίπτωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Βασιλακάκη, Ααπό κει και πέρα αναμεένται να εξετάσει όλα τα χαρακτηριστικά κυρίως και εκείνα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό κομμάτι. Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες μας θα εξεταστούν και κάποιες άλλες περιπτώσεις προπονητών, τα ονόματα ων οποίων θα πέσουν στο τραπέζι της με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής όπως πληροφορούμαστε να μην βιαστούν να πάρουν την απόφαση σχετικά με τον νεό προπονητή. Και αυτό γιατί δικαιολογημένα η Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών” δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις γύρω από το θέμα της πρόσληψης του νέου προπονητή αφού η διακοπή τους πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για 2 εβδομάδας δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ώστε με μεγαλύτερη άνεση χρόνου να εξετάσουν και άλλες περιπτώσεις πλην εκείνης του Κώστα Βασιλακάκη. Παράλληλα να σημειώσουμε δικαιολογημένη είναι η ικανοποίηση που επικρατεί για τον υπηρεσιακό προπονητή της ομάδας Γιώργο Γουνελά ο οποίος μετράει 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετά την παραίτηση τη Κώστα Ανυφαντάκη.

     

    Απόλυτη οκανοποίηση

    Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος μόνο ικανοποίηση επικρατεί μέσα και έξω από τα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, κυρίως δε από το εμφατικό (4-0) σε βάρος των “γειτόνων”. Η ικανοποίηση μάλιστα γίνεται ακόμη μεγαλύτερη από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι νέοι παίκτες των “Αργοναυτών” και οι οποίοι έκαναν κάποιους να “τρίβουν τα μάτια” τους. Στα αγωνιστικά να σημειώσουμε ότι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. και όλοι όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων θα πάρουν 4 ημέρες ρεπό λόγω των Χριστουγέννων. Μάλιστα η διακοπή τους πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας για 2 εβδομάδας δίνει τη δυνατότητα σε κάποιους παίκτες της Καβάλας, όπως είναι οι Χάρης Παππά, Βλάσης Καζάκης, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και Σωκράτης Κωνσταντινίδης οι οποίοι αισθάνονται ενοχλήσεις από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, να αποθεραπευτούν και να είναι έτοιμοι για τον αγώνα της πρεμιέρας του 2ου γύρου, στο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στον Έβρο Σουφλίου.

     

    Comments are closed.