Bookmarks

    Ο καλαθοσφαιριστής Τάιλερ Λέιζερ είναι από το απόγευμα της Δευτέρας (30/11) στην Καβάλα και αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ελόι Βάργκας στο έμψυχο δυναμικό της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. Να σημειωθεί το γεγονός ότι ο καλαθοσφαιριστής Τάιλερ Λέιζερ είναι 27 χρονών και έχει ύψος 1,85. Προέρχεται από το πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, όπου αγωνιζόταν στη Λέφσκι Σόφιας.

    Την ίδια ώρα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί είναι το ότι στο ρόστερ της Ένωσης παραμένει τελικά μένει ο Βαν Ντερ Μαρς στη θέση του. Ο Βάργας που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, λόγω τραυματισμού, αποχαιρέτησε πολύ γρήγορα την Καβάλα και μάλιστα άδοξα.

    Ο καλαθοσφαιριστής Τάιλερ Λέιζερ εκτός από τη Λέφσκι Σόφιας, έχει αγωνιστεί στο Κυπριακό πρωτάθλημα με το ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ Λάρνακας και στην ΕΝΑΔ. Επίσης πέρασε από το πρωτάθλημα της Σουηδίας αλλά και στη Βουλγαρία, έπαιξε στη Γιαμπολ, πριν τη Λέφσκι. Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Τάιλερ Λέιζερ θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με το Ρέθυμνο και κατά συνέπεια ο προπονητής της Καβάλας Στιβ Γιατζόγλου τον υπολογίζει στα πλάνα του.

    Comments are closed.