Bookmarks

    Στο νομό Φλώρινας θα διανυκτερεύσει το βράδυ της Τρίτης (15/12) η αποστολή του Α.Ο.Κ. με τους “Αργοναύτες” το μεσημέρι της Τετάρτης να αντιμετωπίζουν την Θύελλα Φιλώτα στο “σπίτι” της για την 16η εμβόλιμη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Πρόκειται για μία αναμέτρηση για αρκετές ιδιαίτερότητες, μετά την παραίτηση του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

    Σίγουρα πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετές δυσκολίες για τον Α.Ο.Κ. με τον Γιώργο Γουνελά να κάνει ντεμπούτο” στον πάγκο της Καβάλας και όπως φαίνεται από τις τελευταίες εξελίξεις πριν από το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί την ερχόμενη Κυριακή (20/12) με τη Δόξα Δράμας, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” όπως όλα δείχνουν δεν αναμένεται να δοθεί λύση για τον αντικαταστάτη του Κώστα Ανυφαντάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Πάντως λύσεις σε αρκετά “καυτά” μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και συζητήθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. θα δοθούν στις αρχές τις ερχόμενες εβδομάδες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες άλλες αποχωρήσεις.

    Με αρκετές απουσίες

    Όπως στα τελευταία παιχνίδια για τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής έτσι και στην αναμέτρηση κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα τα προβλήματα είναι αρκετά, αυτήν την φορά για τον Γιώργο Γουνελά. Προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις απουσίες αρκετών ποδοσφαιριστών είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω του ότι συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες. Ειδικότερα να σημειώσουμε ότι εκτός μάχης έχουν τεθεί οι τραυματίες Βλάσης Καζάκης και Αλέξανδρος Μπρατσιάνι οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής. Από την άλλη πλευρά οι Χάρης Παππάς, Λευτέρης Ασημάκης και Παύλος Σταματόπουλος οι οποίοι αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και δεν ήταν στην αποστολή του αγώνα με το Κοκκινόχωμα, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα αλλά δύσκολα κάποιος από αυτούς θα ξεκινήσει την αναμέτρηση. Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη και οι Νίκος Λιόλος και Γιώγγος Μαργαρίτης. Δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και την ποινή της μίας αγωνιστικής θα την εκτίσουν στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτος ζήτησε να λύσει το συμβόλαιο του με τον Α.Ο.Κ. με το θέμα να ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

    Με μοναδικό στόχο τη νίκη

    Έτσι στην αναμέτρηση με αρκετές ιδιαίτερότητες κόντρα στη Θύελλα Φιλώτα ο Α.Ο.Κ. είναι υποχρεωμένος για να αγωνιστεί με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι στην περίπτωση που ο Α.Ο.Κ. δεν καταφέρει να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης σε βάρος της ομάδας της Φλώρινας θα μείνει πολύ πίσω από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και πολύ πιθανόν και εκτός της πρώτης 5άδας.

    Comments are closed.