Bookmarks

    Αποδεκατισμένος και με την χειρότερη ψυχολογία θα ταξιδέψει ο Α.Ο.Κ. στην Φλώρινα για να αγωνιστεί την Τετάρτη (16/12) κόντρα στην Θύελλα Φιλώτα για την εμβόλιμη 16η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και αυτό γιατί εντός έδρας ήττα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος αποδείχθηκε περισσότερο οδυνηρή σε επίπεδο αρνητικών επιπτώσεων για τους “Αργοναύτες” σε βαθμολογικό επίπεδο, στον τομέα της ψυχολογίας αλλά και σε επίπεδο απουσιών.

    Διαταράχθηκε η ηρεμία

    Το σίγουρο είναι ότι η ηρεμία που υπήρχε μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. διαταράχθηκε σε μέγιστο βαθμό και οι κλειδωνισμοί και οι κραδασμοί μετά την ήττα από το Βυζάντιο, βεβαίως δεν έχουν να κάνουν μόνο με την παραίτηση του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη από το πόστο της τεχνικής ηγεσίας. Ο Κρητικός προπονητής αποτελεί παρελθόν και ο Γιώργος Γουνελάς θα βρεθεί στο “τιμόνι” της ομάδας μέχρι που να βρεθεί ο νέος τεχνικός που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι η ήττα από την ομάδα του Κοκκινοχώματος, έφερε το Α.Ο.Κ. αρκετά βήματα πίσω εκεί που όλα έδειχναν ότι η ηρεμία είχε επιστρέψει εντός των αποδυτηρίων. Πλέον η ηρεμία διαταράχθηκε και ενδεχομένως να χρειαστεί να περάσει καιρός για να “κλείσουν τα τραύματα” και οι “πληγές” που δημιουργήθηκαν. Και όλα αυτά πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Πολύ περισσότερο δε, όταν ακολουθούν δύο δύσκολα και πονηρά παιχνίδια, αυτό με την Θύελλα Φιλώτα εκτός έδρας και τη Δόξα Δράμας στο “Ανθή Καραγιάννη”.

    Επιπτώσεις σε απουσίες

    Από κει και πέρα η ήττα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, προσέθεσε ακόμη περισσότερους “πονοκεφάλους” σε ότι ε΄χει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Χάρης Παππάς, Αλέξανδρος Μπρατσιάνι και Βλάσης Καζάκης θα τεθούν εκτός μάχη λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, για το παιχνίδια με την Θύελλα Φιλώτα και όπως όλα δείχνουν και από την αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας. Σε αυτά τα προβλήματα που όντως “πλήγωσαν” βαθμολογικά τον Α.Ο.Κ. στις αναμετρήσεις που προηγήθηκαν, σε ότι έχει να κάνει με το εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Φιλώτα θα πρέπει να προσθέσουμε δύο ακόμη νέα, που προέκυψαν. Ο λόγος γίνεται για τους ποδοσφαιριστές Νίκο Λιόλιο και Γιώργο Μαργαρίτη, οι οποίο στο παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα συμπλήρωσαν από 4 κίτρινες κάρτες ο καθένας και δεν έχουν δικαίωμα για να αγωνιστούν στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής. Κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες τα προβλήματα που καλείται να ξεπεράσει ο Γιώργος Γουνελάς είναι αρκετά. Μάλιστα ο ίδιος, στο ντεμπούτο του, στον πάγκο της Καβάλας ως πρώτος προπονητής θα χρειαστεί να ανακατέψει αρκετά “την τράπουλα” ώστε να βρεί εκείνες τις λύσεις που πρέπει ώστε να προασπιστούν σε μέγιστο βαθμό τα συμφέροντα της ομάδας. Πολύ περισσότερο δε, όταν ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην έδρα μιας ομάδας η οποία “καίγεται” για βαθμούς, βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της. Με βάση λοιπόν όλα τα παραπάνω και με δεδομένα τα προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί στην;έδρα της Θύελλας Φιλώτα με χίλια μύρια προβλήματα στα κεφάλια των ιθυνόντων του και σίγουρα οι καταστάσεις, δυσάρεστες βέβαια που έχουν διαμορφωθεί μέχρι τώρα, σίγουρα θα επηρεάσουν και τους παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Όπως και να έχει πάντως οι παίκτες της Καβάλας, είναι υποχρεωμένοι εκ των πραγμάτων, κόντρα στην ομάδα της Φλώρινας, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, αν χρειαστεί θα πρέπει να τον ξεπεράσουν ώστε ο Α.Ο.Κ. να πάρει το “τρίποντο” που θέλει τόσο πολύ, ώστε να βάλει “φρένο” σε όσα δυσάρεστα έχουν παρατηρηθεί τα τελευταία 24ωρα και μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Βέβαια σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να τονίσουμε το ότι, όποια δυσαρέσκεια, όποιος προβληματισμός και όποια απογοήτευση επικρατεί από πλευράς των καβαλιωτών φιλάθλων είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη.

    Comments are closed.