Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, γίνεται γνωστό σε όλα τα σωματεία καθώς και τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να εκδώσουν δελτίο ποδοσφαιριστή αποκτώντας την Ελληνική υπηκοότητα ότι έχει ανοίξει το σύστημα Ελληνοποίησης αλλοδαπών.

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά μέσα από το δελτίου τύπου της τοπικής Ένωσης και στο οποίο αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της.

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    1. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Φρίξος Πλατανοτόπου-Ν. Ηρακλής Μυρτοφύτου θα διεξαχθεί το Σάββατο 5-12-2015 αντί της Κυριακής που αρχικά είχε ορισθέι.

    2. Ο αναβληθείς ποδοσφαιρικός αγώνας ΜΑ Ορφανίου-ΜΑ Φιλίππων θα διεξαχθεί την Κυριακή 13-12-2015 και ώρα 12:15 πμ.

    3. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Δόξα Θεολόγου-ΜΑ Αντιφιλίππων θα αρχίσει ώρα 2:30 μμ.

    4. Η αναβληθείσα αγωνιστική του Σαββατοκύριακου 28-29/11/2015 των πρωταθλημάτων υποδομής προσπερνάται μέχρι νεωτέρας και θα συνεχισθεί το πρόγραμμα ως αυτό έχει.

    5. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΑΟ Καβάλας-Ηρακλής Καβάλας για το πρωτάθλημα υποδομής [Κ-14] θα διεξαχθεί το Σάββατο 5-12-2015 και ώρα 10:30 πμ.

    6. Το αναβληθέν Τουρνουά τμημάτων υποδομής κατηγορίας [Κ-10] θα διεξαχθεί την Κυριακή 6-12-2015 ώρα 11:00 πμ στο βοηθητικό γήπεδο του ΑΟ Καβάλας.

    7. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία καθώς και τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα και επιθυμούν να εκδώσουν δελτίο ποδοσφαιριστή αποκτώντας την Ελληνική υπηκοότητα ότι έχει ανοίξει το σύστημα Ελληνοποίησης αλλοδαπών που,

    α) γεννήθηκαν στην Ελλάδα, έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη του Δημοτικού σχολείου και συνεχίζουν να σπουδάζουν ενώ είναι παράλληλα μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος

    β) να έχουν φοιτήσει εννέα (9) συνεχόμενες τάξεις σε Ελληνικό σχολείο και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα

    γ) να έχουν φοιτήσει έξι (6) τάξεις συνεχόμενα (τρείς [3] τάξεις γυμνάσιο και τρείς [3] τάξεις λύκειο) ενώ παράλληλα να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα και

    δ) όσοι έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστημιακή σχολή και διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα

    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Αστικής Κατάστασης και Κοινωνικής Ένταξης.

    8. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία της δύναμής μας ότι τα Τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των πρωταθλημάτων μας και λοιπών διοργανώσεων έχουν παραχωρηθεί στον Κο Θέμη Ζατζηαναγνώστου.

    9. Όσοι προπονητές επιθυμούν να αποκτήσουν την ταυτότητα Τριετούς διάρκειας, υποχρεούνται να παραλάβουν τα σχετικά έντυπα προκειμένου να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους στην ΕΠΟ από την Ε.Π.Σ. Καβάλας. Όσοι δεν αποκτήσουν την ανωτέρω ταυτότητα, δεν θα έχουν δικαίωμα να εργασθούν σε σωματεία.

    10. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    ΔΕΚΑΚΗΣ Α

    ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ

    2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Σ

    ΠΑΓΓΑΪΚΟΣ ΠΑΛ/ΡΙΟΥ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΣΑΜΠΑΝΙΔΗΣ Σ

    ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ Β

    ΟΙ ΛΥΚΟΙ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΑΡΑΚΙΖΛΗΣ Γ

    ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ

    2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

    ΤΟΚΤΑΡΙΔΗΣ Ε

    ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΚΕΡΟΥ

    2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Χ

    ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΚΑΛΟΥΔΗΣ Β

    ΚΑΒΑΛΑ 2004

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Κ

    ΑΣΠΙΣ ΠΟΛΥΣΤΥΛΟΥ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ Γ

    ΦΡΙΞΟΣ ΠΛΑΤ/ΠΟΥ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΤΑΝΙΔΗΣ Γ

    ΔΟΞΑ ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑ

    1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

    ΜΑΛΑΜΑΤΑΣ Ι.(ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΑΡΥΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΠΛΗΞΗ.

    ΛΑΜΠΙΔΗΣ Ν.(ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ [150] ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

    ΝΑΚΟΥ Ι.(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ) ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ [20] ΕΙΚΟΣΙ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Η ΠΟΙΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-12-2015.

    ΡΗΝΤΑ Ν.(ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ) ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ [15] ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. Η ΠΟΙΝΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 7-12-2015.

    ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΗΠΕΔΟΥ [3] ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ.

    Comments are closed.