Bookmarks

    Με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ, χαμόγελα αισιοδοξία;, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Παρασκεής (4/9), στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας “Αλεξάνδρα Δήμογλου” η «πρώτη επίσημη» προπόνηση της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας παρουσία εκπροσώπων μέσων μαζικής ενημέρωσης και αρκετών καβαλιωτών φιλάθλων. Η επιστροφή της Καβάλας στα “σαλόνια” της Α1 του μπάσκετ μετά από απουσία δύο ετών αποτελεί μία πραγματικότητα.

     

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Τζήμα

    Μιλώντας στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ, από πλευράς του προπονητικό τημ, ο τεχνικός της Ένωσης Γιάννης Τζήμας τόνισε:

    -«Είναι μία χρονιά όπου η ομάδα επιστρέφει στην Α1, σίγουρα έχουμε αργήσει αρκετά, όμως δε μπορούμε να κάνουμε κάτι αυτό. Είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλουμε να κάνουμε και από μέρα σε μέρα θα προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας».

     

    Οι δηλώσεις του Χρήστου Ταπούτου

     

    Δηλώσεις έκανε και ο αρχηγός της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας,  Χρήστος Ταπούτος  ο οποίος δήλωσε τα εξής:

    -«Ξέρω καλά την Καβάλα και την πόλη, φέτος επιστρέφουμε ξανά στην Α1, εμείς οι έμπειροι Έλληνες συν τους ξένους που ελπίζουμε κάποιοι από αυτούς θα μας βγουν, γιατί κακά τα ψέματα μετράει να έχεις καλούς ξένους στη Basketleague, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα τους στόχους μας. Η ομάδα για 3η χρονιά έχει τον ίδιο προπονητή και στη φιλοσοφία του αυτή θα προσπαθήσουμε να μπούμε όσο το δυνατόν πιο άμεσα όλοι μας».

     

    Οι δηλώσεις του Νίκου Πενταζίδη

     

    Ο τήμ μάνατζερ της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, Νίκος Πενταζίδης δήλωσε μεταξύ των άλλων στους εκπροσώπους του αθλητικού ρεπορτάζ::

    -«Η χρονιά θα είναι δύσκολη και περίεργη λόγω των γνωστών συγκυριών, εμείς κάναμε προσθήκες πολύ καλών παικτών, όπως και θα συνεχίσουμε να κάνουμε και άλλες πολύ σύντομα. Στόχος μας είναι να ήμαστε πανέτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και θα ήμαστε να είστε σίγουροι»!

     

    Οι δηλώσεις του Άλεξ Γκόρντον

     

    Από τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα της Ένωσης και ειδικότερα ο Αλεξ Γκόρντον, στις δηλώσεις που έκανε υπογράμμισε τα εξής:

    -«Έχω γνώση για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου αρέσει. Οι Έλληνες οπαδοί είναι τρελοί και το είδα αυτόν με τον ΠΑΟΚ, μου αρέσει όλη αυτή η κατάσταση. Έχω εμπειρία από Ευρώπη και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα».

     

    Οι δηλώσεις του Μόρρις Κέμπ

     

    Τέλος, το νέο μεταγραφικό απόκτημε της Ένωσης Μόρρις Κέμπ ξεκαθάρισε στους αθλητικογράφους τα εξής:

    -«Με ρωτάτε εάν ήταν ρίσκο που ήρθα στο ελληνικό πρωτάθλημα, θα σας πω ότι είμαι μεγάλο παιδί και μου αρέσει να παίρνω όλο το ρίσκο! Το ξέρω το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και εμείς θα έχουμε μία καλή ομάδα.

     

    Στην προπόνηση πήραν μέρος οι:

     

    Πέτρος Βελισσαρίου (γκάρντ-22)

    Δημήτρης Καλαιντζίδης (γκάρντ-29)

    Γιάννης Σίνης (φοργουορντ-24)

    Χρήστος Ταπούτος (φοργουορντ-34)

    Γιάννης Σταμπουλής (φοργουορντ-28)

    Σωκράτης Γκέλιος (φοργουορντ-21)

    Αλεξ Γκόρντον (γκάρντ-24)

    Τόμας Βαν ντε Μάρς (φοργουορντ-24)

    Μόρρις Κέμπ (γκάρντ-25)

     

    *** Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι την ερχόμενη Τρίτη (8/9) αναμένεται να έρθει στην Καβάλα και ο 26χρονος Αμερικάνος φοργουορντ, Ρόμπ Τζόουνς.

     

    *** Τέλος να τονιστεί ότι η πρώτη επίσημη προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό το βλέμμα του προέδρου της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου, καθώς και του μέλους της διοίκησης, Βασίλη Μακρή.

    Comments are closed.