Bookmarks

    Την ήττα με σκορ (1-0) γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Κοκκινόχωμα τ απόγευμα της Παρασκευής (4/9) από τοπικό Βυζάντιο που παρουσιάστηκε πιο ουσιαστικό και κυρίως έδειξε ότι είναι πιο έτοιμο από τον αντίπαλο του. Ένα φιλικό παιχνίδι πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων από πλευράς και των δυο προπονητών.

    Ο προπονητής της Καλαμαριάς Απόστολος Πάππας άφησε εκτός αρκετούς από τους λεγόμενους ως βασικούς (Ζιάκας, Κωνσταντίνου, Μπουλγκουρίδης, Τσαούσης, Φοιτάς, Μήτσικας, Σαπανίδης, Γιαξής), ενώ κάποιους τους χρησιμοποίησε μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο (Προβατίδης, Αθανασιάδης, Μπονέρης). Ο Απόλλων είχε κάποιες ευκαιρίες με Κουκουλέκη, Ζανέττου και δέχθηκε τελικά το τέρμα τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα από πλασέ του Σαουλίδη, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Στα αρνητικά του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Λουρέντζι (αντικαταστάθηκε στο 25’ ενώ τραυματίστηκε και ο Τριανταφυλλίδης, αλλά η αλλαγή του έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους. Aπό την άλλη πλευρά θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη είχε σωστή τακτική στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, οι παίκτες του ήξεραν τι ζητούσαν στον αγωνιστικό χώρι, έδειξαν πιο πειθαρχημένοι και ταυτόχρονα δημιούργησαν περισσότερες προϋποθέσεις για την κατάκτηση της νίκης. Το γεγονός αύτο να σημειώσουμε ότι δικαιολογημένα άφησε ικανοποιημένο τον προπονητή του Βυζαντίου Δημήτρη Μαγκαφίνη ο οποίος είδε την ομάδα του, 3 περίπου εβδομάδες ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η τεχνική ηγεσία του Κοκκινοχώματος, για διαφορετικούς λόγους στο φιλικό με την Καλαμαριά δεν έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Κύδων Καρλόπουλο και Γαβριήλ Αποστολίδη.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης (45’ Καγκελίδης), Μουσικάκης (30’Ζαχαράκης), Ματζετζίδης, Κάπατζης, Καζαντζίδης (45΄Ασλανίδης), Βαγκούλης (70’ Ντομί), Αποστόλου, Κεφαλάς (70’ Σαουλίδης), Δελίτσας (70’ Ουζούνογλου), Μπαρέττας (70’ Ορφανίδης), Τσίλογλου.

    Απόλλων Καλαμαριάς (Απόστολος Πάππας): Βασιλειάδης, Μάντζιος, Κώτσιας (65’ Βάκουλης), Τριανταφυλλίδης (20’ Σαμαρόπουλος), Πολιανίδης, Αράπης, Κουκουλέκης (65’ Ποζατζίδης), Λουρέντζι (25’ Τζιντζής, 46’ Νουξασβίλι), Βιλανάκης (80’ Προβατίδης), Ζανέττου (80’ Αθανασιάδης), Φαμπίνιο (80’ Μπονέρης).

    Comments are closed.