Bookmarks

    Η ώρα της αγωνιστικής δράσης για τον Α.Ο.Κ. πλησιάζει και μετά από έντεκα (11) εβδομάδες εντατικής και επίπονης προετοιμασίας, το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, από την ερχόμενη Κυριακή (27/9), μπαίνει στη “μάχη”, του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Η άνοδος στην Football League αποτελεί μονόδρομο για τον Α.Ο.Κ.

    Μία “μάχη” η οποία απαιτεί, ενότητα, σοβαρότητα, αγωνιστική πειθαρχία από τους παίκτες εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων, διάρκεια, υπομονή και επιμονή και βέβαια τεράστια ψυχικά αποθέματα από όλους όσους βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων του Α.Ο.Κ.. Παράλληλα απαιτεί πολύ χαμηλούς τόνους σε όλα τα επίπεδα και βέβαια την συμπαράσταση των καβαλιωτών φιλάθλων σε ένα ταξίδι, μιάς ποδοσφαιρικής χρονιάς, στην οποία η άνοδος στην Football League, αποτελεί μονόδρομο για τον Α.Ο.Κ..

    Στην τελική ευθεία

    Από σήμερα Δευτέρα (21/9) η προετοιμασία μπαίνει στο τελικό της στάδιο, στην τελική ευθεία και η ομάδα μετράει αντίστροφα για την έναρξη των νέων αγωνιστικών της υποχρεώσεων την ερχόμενη Κυριακή (27/9) και το εντός έδρας παιχνίδι στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου.

    Είχαν ρεπό το Σαββατοκύριακο (19-20/9)

    Πάντως αυτό το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το Σαββατοκύριακο (19-20/9) που διανύσαμε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να ξεκουραστούν. Από σήμερα μάλιστα, με την προγραμματισμένη προπόνηση μπαίνει στην τελική ευθεία το πρόγραμμα της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας και το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου. Μπαίνοντας μάλιστα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, ο προπονητής των “Αργοναυτών” Κώστας Ανυφαντάκης, πλην της περίπτωσης του τραυματία Καρίπογλου, βλέπει όλους τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ., να είναι στην διάθεση του για την αναμέτρηση με το Σουφλί. Το γεγονός αύτο μάλιστα διευκολύνει τον ίδιο σε μέγιστο βαθμό, στον σχεδιασμό των πλάνων του και ειδικότερα για την 11άδα που θα παρατάξει στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στην ομάδα του Σουφλίου. Για τον λόγο αυτό, κυρίως δε για προληπτικούς λόγους η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, δεν πήρε το ρίσκο για να προχωρήσει σε κάποιο φιλικό παιχνίδι.

    Θα υποβληθεί σε εγχείρηση ο Ανέστης Καρίπογλου

    Μοναδικό μελανό για τον Α.Ο.Κ. στην παρούσα χρονική περίοδο και λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Ανέστη Καρίπογλου. Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας τραυματίστηκε στο φιλικό με τον Άρη Ζυγού, υπέστη ρήξη χιαστού και την ερχόμενη Παρασκευή θα υποβληθεί σε εγχείρηση. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

    Φήμες για επιστροφή του Βασίλη Βιτλή

    Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Πανσερραϊκού αποτελεί από το προηγούμενο Σάββατο ο ακραίος αμυντικός Βασίλης Βιτλής ο οποίος ζήτησε να μείνει ελεύθερος. Ο 22χρονος αμυντικός που πέρυσι αγωνίζονταν στον Α.Ο.Κ., φήμες τον θέλουν να επιστρέφει σε “λημέρια” γνώριμα για αυτόν. Πάντως από την πλευρά του ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης είχε ξεκαθαρίσει ότι ο Α.Ο.Κ. κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού που διανύουμε δεν θα προχωρήσει σε άλλη μεταγραφή. Ωστόσο μετά την τροπή που πήρε η υπόθεση του Βασίλη Βιτλή με την ομάδα των Σερρών, δεν αποκλείεται στον Α.Ο.Κ. να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική ενίσχυση, αν βέβαια αυτό κριθεί αναγκαίο.

    Κινητοποίηση από τον κόσμο

    Τα ψέμματα πλέον έχουν τελειώσει και το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μπαίνει στην αφετηρία την ερχόμενη Κυριακή (27/9). Το σίγουρο μάλιστα για τον Α.Ο.Κ., κόντρα στον Έβρο Σουφλίου στην πρεμιέρα, είναι να μπει με το “δεξί” στις νέες αγωνιστικές του υποχρώσεις, περιμένοντας πάρα πολλά και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο από τους καβαλιώτες φιλάθλους. Πολυ περισσότερο δε, στην πρεμιέρα ενός πρωταθλήματος στην οποία θέλεις μόνο τους τρεις βαθμούς της νίκης για να έχεις το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Έτσι την ερχόμενη Κυριακή (27/9) η Διοικούσα Επιτροπή της Καβάλας, δικαιολογημένα περιμένει πολλά από τους καβαλιώτες φιλάθλους. Κυρίως περιμένει την συμπαράσταση τους είτε αυτή θα είναι ηθική, δηλαδή στο πλευρό των ποδοσφαιριστών αλλά και οικονομική, με την αγορά ενός διαρκείας εισιτηρίου, ή ενός εισιτηρίου για τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.

    Comments are closed.