Bookmarks

    Στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, σημειώνεται ότι όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής, ότι υποχρεούνται να τηρούν αυστηρά τις διατάξεις της προκήρυξης. Μεταξύ αυτών και της διαστάσεως του γηπέδου και των εστιών. Στην περίπτωση δε που ένα γήπεδο είναι διαφορετικών διαστάσεων από αυτές που προβλέπει η προκήρυξη και υποβληθεί ένσταση, τότε θα επιβληθούν στο υπαίτιο σωματείο οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

     

    Παράλληλα στο ίδιο δετίο τύπου γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης όπως και οι ημερομηνίες διεξαγωγής των δύο προημιτεικών αγώνων για το κύπελλο της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, αναφέρονται τα εξής

     

    -”1. Ενημερώνουμε όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα υποδομής, ότι υποχρεούνται να τηρούν αυστηρά τις διατάξεις της προκήρυξης. Μεταξύ αυτών και της διαστάσεως του γηπέδου και των εστιών. Στην περίπτωση δε που ένα γήπεδο είναι διαφορετικών διαστάσεων από αυτές που προβλέπει η προκήρυξη και υποβληθεί ένσταση, τότε θα επιβληθούν στο υπαίτιο σωματείο οι προβλεπόμενες από τον ΚΑΠ κυρώσεις.

     

    2. Όσα σωματεία διατηρούν τμήματα υποδομής [Κ-8] και [Κ-10] υποχρεούνται να το δηλώσουν στην Ένωση, προκειμένου να συμπεριλαμβάνονται μεταξύ των ομάδων που θα λαμβάνουν μέρος στα Τουρνουά των αντίστοιχων κατηγοριών.

     

    3.Πραγματοποιήθηκαν δύο (2) προπονήσεις προεπιλογής για τη συγκρότηση των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων περιόδου 2015-2016, στα γήπεδα Παναγίας Θάσου και Πηγών.

     

    4. Την Δευτέρα 28-9-2015 η προπόνηση προεπιλογής για τις μικτές μας ομάδες θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό στάδιο με ώρα έναρξης 3:30 μμ για τους Παίδες και ώρα 4:30 για τους Νέους.

     

    5. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου έχει ως ακολούθως:

    Τετάρτη 14-10-2015

     

    Α/Α ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    1.

    ΠΕΡΝΗΣ 15:30 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ ΑΜΙΣΙΑΝΑ

     

    Τετάρτη 21-10-2015

     

    Α/Α ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ

    ΟΜΑΔΕΣ

    1.

    ΧΡΥΣ/ΛΗΣ 15:30 ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣ/ΛΗΣ ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ

     

     

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Τσάκωνας Σ. Κεραυνός Πέρνης, 1 αγωνιστική

    Χατζατίδης Ηλίας (παράγοντας), ΑΕΚ Καβάλας, έγγραφη επίπληξη”.

    Comments are closed.