Bookmarks

    Μέσα σε ένα κλίμα άκρως “οικογενειακό” πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (24/9) το απόγευμα στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” ο καθιερωμένος αγιασμός του Α.Ο.Κ. εν όψει του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που ξεκινάει την ερχόμενη Κυριακή (27/9).

    Στο καθιερωμένο αγιασμό, πριν από την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση, παραβρέθηκε σύσσωμη η Διοικούσα Επιτροπή των “Αργοναυτών”, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου του Α.Ο.Κ., όλοι οι ποδοσφαιριστές, μέλη της διοίκηση του Ερασιτέχνη, του Σ.Φ.Α.Ο.Κ., των “Γαλάζιων Αργοναυτών” και αρκετοί καβαλιώτες φίλαθλοι. Λίγο μετά τον αγιασμό, ο προπονητής Κώστας Κώστας Ανυφαντάκης και ο αρχηγός του Α.Ο.Κ. Χάρης Παππάς κλήθηκαν να μιλήσουν στους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη από κάθε πλευρά, όχι μόνο για την πρεμιέρα και το εντός έδρας παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (27/9) με τον Έβρο Σουφλίου, γενικότερα είναι πανέτοιμη από κάθε πλευρά για το νέο πρωτάθλημα, ώστε να πετύχει τον στόχο της ανόδου που έχει βάλει. Παράλληλα να σημειώσουμε ότι τόσο ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης όσο και ο αρχηγός του Α.Ο.Κ. Χάρης Παππάς ζήτησαν τους από τους καβαλιώτες φιλάθλους να στηρίξουν την φετινή προσπάθεια με όλες τους, τις δυνάμεις. Δηλώσεις έκανε και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. Δήμος Γιαννακίδης ο οποίος ευχαρίστησε τους καβαλιώτες επιχειρηματίες που στηρίζουν την ομάδα και κάλεσε και άλλους επαγγελματίες να πράξουν το ίδιο.

    Στην τελική ευθεία η προετοιμασία

    Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό και τις δηλώσεις, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., ενόψει της πρεμιέρας και του εμποδίου της Κυριακής (27/9) στο “Ανθή Καραγιάννη” που λέγεται Έβρος Σουφλίου. Η προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Α.Ο.Κ., μπήκε στην τελική ευθεία και το ευχάριστο είναι το ότι ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν αντιμετωπίζει απολύτως κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι οι “Αργοναύτες” κόντρα στον Έβρο Σουφλίου θα παραταχθούν με το “οπλοστάσιο” γεμάτο και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών (3) πρώτων βαθμών στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 4 και μισή το απόγευμα, ενώ σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι του Α.Ο.Κ., ο ποδοσφαιριστής Άρης Καρύπογλου αναμένεται να υποβληθεί σε εγχείρηση στους χιαστούς.

    Comments are closed.