Bookmarks

    Γκολ και πολύ πλούσιο θέαμα προσέφεραν Α.Ο.Κ. και Έβρος Σουφλίου, σήμερα (6/9) το απόγευμα στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα, με την ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη να φτάνει στη νίκη με σκορ (2-3). Μία νίκη η οποία προήλθε γαι τους φιλοξενούμενους κυρίως από τα αμυντικά λάθη των παικτών του Κώστα Ανυφαντάκη τα οποία χαρακτηρίζονται ως αδικαιολόγητα.

    Mάλιστα να σημειώσουμε ότι το φιλικό έγινε στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα, λόγω των έργων που εκτελούνται στο στάδιο του “Ανθή Καραγιάννη” για την βελτίωση του χλοοτάπητα.

    Παιδαριώδη λάθη στην άμυνα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο και κυρίως στο α’ ημίχρονο τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνας της Καβάλας είχαν ως αποτέλεσμα ο Α.Ο.Κ. να δεχθεί στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα 3 γκολ από τον Έβρο Σουφλίου. Τρία γκολ “καρμπόν” τα οποία προήλθαν από τραγικά και αδικαιολόγητα αμυντικά λάθη και τα οποία προκάλεσαν, εύλογα τον προβληματισμό από πλευράς της τεχνικής ηγεσίας. Στην επανάληψη και ο Α.Ο.Κ. ήταν πίσω στο σκορ με (2-3), βελτίωσε τις αδυναμίες του, ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, πίεσε την εστία του Σουφλίου και ΄΄εχασε κάποιες ευκαιρίες αλλά τελικά δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

    Το χρονικό της αναμέτρησης

    Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του φιλικού σημειώθηκε στο 6′ όταν από την έξοχη σέντρα του Μπρατσιάνι, κάτοχος της μπάλας έγινε ο Παππάς ο οποίος με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώρειο ατο αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (1-0). Η απάντηση για την ομάδα του Σουφλίου ήρθε στο 8′, όταν από φάση διαρκείας στην εστία του Αθανασίου, ο Κάρεν με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το (1-1). Στο 10′ ο Παππάς από καλή θέση, έπιασε καρφωτή κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι του Σοφλίου. Όμως στο 14′ οι φιλοξενούμενοι “πήραν κεφάλι” στο σκορ. Τότε μετά από ολιγορία στην άμυνα της Καβάλας, ο Λίτσκας με υποδειγματικό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Αθανασίου και έγραψε το (1-2). Λίγο πριν από την ολοκλήρωση του α’ ημιχρόνου και ειδικότερα στο 37′ ο Α.Ο.Κ. έφερε το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Παππάς με έξοχη ενέργεια και σουτ διαμόρφωσε το (2-2). Την τελευταία τους κουβέντα για το α’ μέρος την είπαν οι παίκτες του Σουφλίου, στο 40′ όταν ο Χατζάκος μετά από νέα ολιγορία της άμυνας του Α.Ο.Κ. με προβολή έγραψε το (2-3), διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της φιλικής αναμέτρησης του Α.Ο.Κ. με τον Έβρο Σουφλίου ήταν ο Θανάσης Βερνέζης με βοηθούς του, τους Παναγιώτη Μουμτζάκη και Αναστασία Μυλοπούλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

    Α.Ο.Κ. (Κώστας Ανυφαντάκης): Αθανασίου, Λιόλιος, Μαργαρίτης, Μπάτζιος (75 Τουμανίδης), Δέντσας (72′ Γρ. Παπαδόπουλος), Παληγεώργος (72′ Αβρ. Παπαδόπουλος), Παππάς, Μρατσιάνι (68′ Mπαντάνης), Κανούλας (46′ Παντελίδης), Δουμάνης (75′ Μπλιός), Καζάκης.

    Έβρος Σουφλίου (Μπάμπης Χρυσοστομίδης): Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Κάρεν, Εφραιμίδης, Λίτσκας, Μέρτικας, Ζιγκερίδης.

    Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ζαγκλιβέριος, Αντωνιάδης, Κουτσούλας, Λουκίδης, Πουλιλιός, Κιλιτζίδης, Αλεξίου, Πετκίδης.

    Comments are closed.