Bookmarks

    Ένα φιλικό από το οποίο μόνο χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης, μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό με την ομάδα του Έβρου Σουφλίου το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής (6/9).

    Και δεν είναι μόνο η ήττα που γνώρισε ο Α.Ο.Κ. αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκε αλλά και τα σοβαρά κενά στην άμυνα σε συνάρτηση με τα λάθη στα οποία υπέπεσαν οι παίκτες της Καβάλας. Με βάση όλα τα παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας των “Αργοναυτών” και ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης, θα συνεχίσουν σε καθημερινή βάση να δουλεύουν στις καθημερινές προπονήσεις, ώστε αυτά τα λάθη να περιοριστούν στο ελάχιστο ώστε ο Α.Ο.Κ. να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα πρωτάθλημα το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει όπως όλα δείχνουν στις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ είναι θέμα χρόνου η συγκρότηση των 4 ομίλων.

    Φίλικό μέσα στο Κοκκινόχωμα

    Από κει και πέρα, σε αγωνιστικό επίπεδο άπαντες εντός των αποδυτηρίων της ομάδας, στρέφουν την προσοχή και το ενδιαφέρον τους στο Κυριακάτικο (13/9) εκτός έδρας φιλικό, μέσα στο Κοκκινόχωμα με αντίπαλο το τοπικό Βυζάντιο. Ένα φιλικό παιχνίδι, ένα όντως δυνατό τεστ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5 και μισή το απόγευμα και το σίγουρο είναι ότι η φετινή δυναμική της ομάδας του Δημήτρη Μαγκαφίνη, θα δώσει τη δυνατότητα στον Α.Ο.Κ. να προβάρει, ενόψει της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος. Από το φιλικό με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ο Κώστας Ανυφαντάκης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον αμυντικό Σωκράτη Κωνσταντινίδη ο οποίος μέσα από τις καθημερινές προπονησεις, ανεβάζοντας ρυθμούς προσπαθεί να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

    Comments are closed.