Bookmarks

    Τα τραγικά λάθη των παικτών της Καβάλας, στο τελευταίο φιλικό με τον Έβρο Σουφλίου στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα, που “υποχρέωσαν” τους “Αργοναύτες” σην ήττα με σκορ (2-3), μάλλλον “άναψαν φωτιές” στην τεχνική ηγεσία της Καβάλας και στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη.

    Δεν θα παιρνούσαν απαρατήρητα

    Τραγικά λάθη, τα οποία δεν γίνονται ούτε από ερασιτέχνες παίκτες, πολύ πεερισσότερο δε όταν παρατηρούνται από παίκτες έμπειρους οι οποίοι κάνουν καριέρα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας, τότε εύλογα προκαλούν εντονότατο προβληματισμό. Αν μάλιστα τα λάθη αυτά είχαν παρατηρηθεί σε εντός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ., στο πρωτάθλημα του Γ’ ομίλου της Γ’ Εθνικής, τότε σίγουρα δεν παιρνούσαν απαρατήτητα. Το σίγουρο άντως είναι ότι μέχρι που να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, κάπου δηλαδή την τελευταία εβδομάδα του μήνα που διανύουμε, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Κώστας Ανυφααντάκης, έχει μπροστά του εκείνο το χρονικό διάστημα, ώστε αυτά τα λάθη να αποτελέσουν παρελθόν και μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις να μην ξαναπαρατηρηθούν σε επίσημους αγώνες.

    Σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία

    Η αντίστροφη μέτρηση για την συγκρότηση τωνν ομίλων του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει ξεκινήσει ενώ την προσεχή Πέμπτη (10/9) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση όλων των ομίλων. Σε αγωνιστικό επίπεδο η προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη με τον Αλέξανδρο Μπρατσιάνι να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα του τραυματισμού που αντιμετώμισε με τον αστράγαλο του. Από και και πέρα ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης συνεχίζει να ανεβάζει ρυθμούς στις καθημερινές προπονήσεις για να φτάσει στι επιθυμητό επίπεδο στον τομέα της φυσικής κατεύθυνσης ενώ να σημειώσουμε ότι τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή (11/9) ο Α.Ο.Κ. δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι. Αντίθετα μέσα στο Σαββατοκύριακο (12-13/9) που έρχεται οι “Αργοναύτες” αναμένεται να δώσουν έναν ακόμη φιλικό αγώνα, με τον αντίπαλο να βρίσκεται σε αναζήτηση.

    Comments are closed.