Bookmarks

    Στον Α.Ο.Κ. πλέον γνωρίζουν τους αντιπάλους του, στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και την Πέμπτη (10/9) θα μάθουν μετά την προγραμματισμένη κλήρωση, πότε θα αντιμετωπίσουν την κάθε μία ομάδα.

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι ο ορισμός των ομάδων του 1ου ομίλου, στον οποίο θα λάβει μέρος και ο Άρης Θεσσαλονίκης, “ούτε κρύο, ούτε ζέστη”, δεν προκάλεσε στους “Αργοναύτες” και αυτό γιατί το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη, με την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει δεν μπορεί να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο, πολύ περισσότερο δεν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

    Προετοιμάζεται όσο καλύτερα γίνεται για την πρεμιέρα

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Α.Ο.Κ, για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας που έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου. Μία προετοιμασία η οποία κυλάει ομάλότατα με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να έχει εντοπίσει τις αδυναμίες μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν. Μάλιστα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, λάθη και αδυναμίες που εντοπίστηκαν, επιχειρούνται να περιοριστούν όσο περισσότερο γίνεται, ώστε ο Α.Ο.Κ. να παρουσιαστεί στην πρεμιέρα όσο πιο έτοιμος γίνεται. Κυρίως τα κενά που παρατηρήθηκαν, εντοπίζονται στον αμυντικό τομέα και τα οποία στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου, όχι μόνο ήταν ορατά αλλά υποχρέωσαν τον Α.Ο.Κ. στην ήττα με σκορ (2-3). Βέβαια μία εικόνα όπως αυτή στο συγκεκριμένο φιλικό, είναι αδύνατον να επαναληφθεί για την ομάδα της Καβάλας, όχι μόνο στα φιλικά που θα ακολουθήσουν αλλά και στους αγώνες του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

    Χρήσιμο για συμπεράσματα

    Βέβαια το Κυριακάτικο (13/90 φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. στο Κοκκινόχωμα, με αντίπαλο το Βυζάντιο και θα ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα, είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Καβάλας, μέσα από το οποίο η τεχνική του ηγεσία, αναμένεται να βγάλει πάρα πολλά και κυρίως σχρησιμότατα συμπεράσματα. Άλλωστε η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνική έχει ξεκινήσει και ημέρα με την ημέρα ο Α.Ο.Κ. θα βελτιώνεται όλοκαι περισσότερο.

    Comments are closed.