Bookmarks

    Τα ψέμματα έχουν τελειώσει και μετά κόπων και βασάνων ξεκινάει τελικά ην Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τον Α.Ο.Κ. να αρχίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις με το εντός έδρας παιχνίδι που θα δώσει στο σάδιο “Αμθή Καραγιάννη” με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου, μετά την κλήρωση η οποία έγινε χθες στα γραφεία της Ε.Π.Ο..

    Σουφλί, ρεπό και μετά ο Άρης

    Μία ομάδα την οποία το συγκρότημα του Κώστα Ανυφαντάκη αντιμετώπισε, όπως είναι γνωστό, την προηγούμενη εβδομάδα στο γήπεδο του Αμυγδαλεώνα και από την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ (2-3). Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Έβρο Σουφλίου θα είναι εντελώς διαφορετικό με εκείνο της φιλικής αναμέτρησης που έδωσαν οι δύο ομάδες. Από κει και πέρα μετά την διαδιακασία της κλήρωσης που έγινε χθες, ο Α.Ο.Κ. την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό, λόγω του ότι ο αριθμός των ομάδων που λαμβάνουν μέρος στον όμιλο έιναι μονός αριθμός. Η κληρωτίδα όμως έβγαλε από νωρίς το μεγάλο ντερμπι του 1ου ομίλου και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ., στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει τον Άρη Θεσσαλονίκης.

    Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα

    Πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης δεν δείχνει να “πονοκεφαλιάζει” για το τρόπο με τον οποίο εξελίσεται η προετοιμασία της ομάδας και αυτό γιατί, ο ίδιος δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα σε αγωνιστικό επίπεδο. Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, που συμμετέχουν άπαντες οι ποδσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της Καβάλας, σε καθημερινό επίπεδο η βελτίσωση είναι εμφανής και το γεγονός αυτό κάνουν όλους μέσα στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. να αισιοδοξούν ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μετά από 2 εβδομάδες. Ευχής έργο μάλιστα είναι μέχρι τότε να μην προκύψει καμία απολύτως απώλεια, κανένας απολύτως τραυματισμός, ώστε ο τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης να έχει όλες τις επιλογές στη διάθεση του. Αυτό μαλιστα θα είναι και το ιδανικότερο για την τεχνική ηγεσία των “Αργοναυτών” προκειμένου να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο καβαλιώτικο ρόστερ για το εντός έδρας αιχνίδι κόντρα στο Σουφλί. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να ισχύει για τον αμυντικό-στόπερ, Σωκράτη Κωσταντινίδη ο οποίος μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, επιχειρεί να βελτιωθεί στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

    Δυνατό τεστ μέσα στο Κοκκινόχωμα

    Και ενώ απομένουν περίπου δύο (2) εβδομάδες να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, οι “Αργοναύτες” προετοιμάζονται για το εκτός έδρας φιλικό που θα δώσουν την ερχόμενη Κυριακή (13/9) στο Κοκκινόχωμα με αντίπαλο το τοπικό Βυζάντιο. Το παιχνίδι που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 5:30 το απόγευμα, αποτελεί ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Καβάλας, με τον προπονητή της Κώστα Ανυφαντάκη, να περιμένει να δει μία ομάδα, ένα σύνολο, το οποίο θα πραγματοποιήσει μία εμφάνιση εντελώς διαφορετική με εκείνη που παρουσίασε στο τελευταίο φιλικό με τον Έβρο Σουφλίου. Μάλιστα δύο (2) περίπου εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, ο Κρητικός τεχνικός της Καβάλας, θα έχει τη δυνατότητα, μέσα από το φιλικό με το Κοκκινόχωμα, να αποκρυσταλλώνει σιγά σιγά την άποψη του για τους παίκτες οι οποίοι θα αποτελέσουν τον βασικό “κορμό” της ομάδας.

    Comments are closed.