Bookmarks

    Λόγω των βουλευτικών εκλογών, που διεξάγονται, το Σαββατοκύριακο (19-20/09) θα έχουμε ποδοσφαιρική δράση μόνο για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας στην Ε.Π.Σ. Καβάλας, με την διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής.

    Μία αγωνιστική η οποία διεξάγεται σε 2 “δόσεις”. Το Σάββατο (19/9) το απόγευμα θα δίνουν 7 αναμετρήσεις με την 3η αγωνιστική να ολοκληρώνεται την Κυριακή (20/9) το πρωί με ένα ακόμη παιχνίδι

    Σημαντικά παιχνίδια

    Μία αγωνιστική η οποία περιλαμβάνει πολλά και σημαντικά παιχνίδια, με το ενδιαφέρον να στρέφεται τόσο στην κορυφή της βαθμολογίας όσο και στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια, διεξάγεται στο γήπεδο του Ποτού με την ομάδα της Δόξας Θεολόγου να υποδέχεται με μόνο στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα τον Ορφέα Ελευθερούπολης. Εξίσου σπουδαίο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Χρυσοχωρίου ανάμεσα στον τοπικό Απόλλων και τον Κεραυνός Πέρνης, ενώ στο “Βερούλειο” στάδιο ο Ηρακλής Καβάλας στο 2ο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι του, θα φιλοξενήσει τον Κεραυνό Κρηνίδων. Από κει και πέρα, στο γήπεδο του Οφρυνίου ο τοπικός Αετός Ορφανού υποδέχεται την Αναγέννηση Λιμεναρίων ενώ στο γήπεδο των Αντιφιλίππων θα διεξαχθεί ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι. Πρόκειται για την αναμέτρηση του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με τον Βρασίδα Νέας Περάμου, ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας περιλαμβάνει ακόμη τον αγώνα της Νέας Καρβάλης με τον Αετό Ερατεινού και τον αντίστοιχο της ΑΕΚ Καβάλας με τον Ολυμπιακό Καβάλας ενώ ο Βύρων Καβάλας, θα πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης στα “χαρτιά” σε βάρος του Άρη Ακροποτάμου που δεν κατεβαίνει για να αγωνιστεί.

    Η 3η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας

    Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας είναι το εξής:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 19-9-2015

    1. ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 17:00 ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ-ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ

    2. ΟΦΡΥΝΙΟΥ 17:00 ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ

    3. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ 17:00 Μ.Α. ΑΝΤΙΦΙΛΙΠΠΩΝ-ΒΡΑΣΙΔΑΣ

    4. Ν. ΚΑΡΒΑΛΗΣ 17:00 ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ -ΑΕΤΟΣ ΕΡΑΤΕΙΝΟΥ

    5. ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ 17:00 ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΡΥΣΟΧΩΡΙΟΥ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ

    6. ΠΟΤΟΥ 17:00 ΔΟΞΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ-ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ/ΛΗΣ

    7.ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ 17:00 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΡΗΝΙΔΩΝ

    ΚΥΡΙΑΚΗ 20-9-2015

    1. ΒΕΡΟΥΛΕΙΟ 11:00 ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

    Comments are closed.