Bookmarks

    Στον ρυθμό της πρεμιέρας του νέου πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας κινούνται οι “Αργοναύτες” και η νέα εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να δώσει τη δυνατότητα στον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη ώστε να καταστρώσει όσο καλύτερα γίνεται τα σχέδια του για τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.

    Ο σχεδιασμός μάλιστα των πλάνων του που βρίσκεται σε εξέλιξη δεν φαίνεται να βρίσκει κάποια εμπόδια και αυτό γιατί τα πάντα στις καθημερινές προπονήσεις του Α.Ο.Κ. κυλάνε ομαλότατα. Μάλιστα το γεγονός αυτό ενισχύεται και από το ότι η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, πλην μεμονωμένων περιπτώσεων δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, γεγονός το οποίο βοηθάει τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να σχεδιάσει τα πλάνα του όσο καλύτερα γίνεται. Όλοι οι παίκτες του Α.Ο.Κ. που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό του, πλην του Καρίπογλου που είναι τραυματίας, λαμβάνουν μέρος στις καθημερινές προπονήσεις, παρουσιάζονται ευδιάθετοι και πολύ ορεξάτοι και πλέον άπαντες περιμένουν την πρεμιέρα της επόμενης Κυριακής (27/9) και το εντός έδρας παιχνίδι μέσα στο “Ανθή Καραγιάννη” με αντίπαλο τον Έβρο Σουφλίου.

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία

    Και ενώ για ευνόητους λόγους μέσα στο Σαββατοκύριακο (19-20/9) που διανύουμε ο Α.Ο.Κ. δεν θα δώσει κάποιο φιλικό παιχνίδι με τους παίκτες να έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν, από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα της προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Έβρο Σουφλίου θα μπει στην τελική του ευθεία. Την Παρασκευή (18/9) η προγραμματισμένη προπόνηση ήταν απογευματινή και το επόμενο ραντεβού στα αποδυτήρια του Α.Ο.Κ. στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” έχει οριστεί για το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας (21/9).

    Comments are closed.